Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Термінова допомога до Дня Валентина всім закоханим

День Закоханих наступає вже за кілька днів, і УкрПозика пережаває, аби кожен з вас встиг добряче підготуватись до свята.

Тому, по-перше, триває Розіграш золотих прикрас серед усіх клієнтів, у якому ви ще встигаєте взяти участь і в такий спосіб делікатно вирішити питання з подарунком коханій/коханому.

А до того, щоб вам вистачило ще й на організацію романтичного побачення, пропонуємо промокод GO00LD на знижку 35%, який діє саме до 14 лютого.

Зверніть увагу, Розіграш золотих прикрас сумісний з усіма іншими акціями, тобто взявши вредит за промокодом, ви все одно візьмете в ньому участь. Удачі!

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 11 по 14 лютого 2022 включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики. Бо новим клієнтам, що тільки-но збираються долучитися до нашої спільноти, УкрПозика надає перший кредит взагалі задарма!

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день" та Наказом про її продовження.

Читачів також цікавить: