Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредит до Дня Валентина

Вже підготували каблучку коханій? До речі, не лише дівчатам приємно отримувати коштовні прикраси на День Валентина. Якщо чоловікові подарувати, приміром, золоту булавку до краватки – це також не лишить його байдужим та висловить почуття його половини. Тож УкрПозика, порадившись з Купідоном, вирішила цього року підготувати сюрприз для всіх закоханих.

Достатньо вам взяти кредит на будь-яку суму у період з 1 по 14 лютого 2022 року (й погасити його не раніше, ніж через 3 дні!), і ви зможете виграти золоті прикраси на свій смак для свого коханого/коханої. Як це так? А все просто: приз надаватиметься у вигляді електронного сертифікату номінаром 5000 грн на покупку ювелірних виробів у топовій мережі ювелирних магазинів країни. Також сертифікатом можна розрахуватись у інтернет-магазині цієї мережі. Тож ви або ваша половина можете обрати прикрасу на свій смак.

Загалом буде розіграно 10 сертифікатів номіналом 5000 грн кожен. Розіграш будет проведено 15 лютого 2022 року наживо, про що ми попередимо усіх. Стежте за новинами у нашому блозі та на офіційній сторінці у Facebook – напередодні розіграшу ми поділимось посиланням на стрім у YouTube.

Зауважте, що призи вручатимуться переможцям тільки після розрахунку за кредитом. У разі, якщо переможець стане боржником або не виконає інші умови офіційних Правил розіграшу "Вигравай золоті прикраси", його право на отримання призу анулюється.

Грошовий чи будь-який інший еквівалент призу не видається. Призовий сертифікат прив'язується до номера телефону переможця й не може бути переданий ним третій особі. Але переможець зможе купити на нього прикрасу будь-кому – аби його телефон був разом з ним під час покупки. Тож бігом по кредит і букет!

Читачів також цікавить: