Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Стартує грандіозний розіграш 100 000 грн серед усіх клієнтів!

Ми довго мовчали, але далі стримуватись немає сили. Нарешті розпочато грандіозний розіграш! Призовий фонд складає 100 000 грн! Й усі вони надійдуть до вас, наші любі клієнти, за вашу відданість та прихильність!

Що треба робити, щоб взяти участь у розіграші?

Просто стати нашим клієнтом, тобто взяти кредит на будь-яку суму та строк, які забажаєте. Тут особливо пощастило тим, хто долучиться до родини УкрПозика вперше – вони також підпадають під акцію «Беріть задарма», тож за перший свій кредит взагалі не переплатять ані копійчини!

Призовий фонд розіграшу

Місце

Сума виграшу

1

30 000 грн

2 – 4

10 000 грн

5 – 9

5 000 грн

10 – 24

1 000 грн

Отже, загалом цей розіграш ощасливить 24 чоловік. Ставайте одним з них!

Як будуть обрані переможці?

Як завжди, провідником долі виступить найвідоміший з неупереджених – сервіс Random.org. Ми просто зробимо випадкову вибірку серед усіх учасників акції (тобто клієнтів, що взяли кредити з 1 жовтня по 15 листопада включно).

Звісно, відео цього таїнства буде опубліковане в нашому блозі – і будь-хто зможе переконатись у чесні боротьбі та справедливій перемозі свого ближнього.

Також переможні номери договорів будуть оприлюднені на нашій сторінці у Facebook, і кожному з переможців представник УкрПозики зателефонує особисто. Тож не бійтеся, факт своєї перемоги ви не проґавите – не дамо.

Строки та дата розіграшу

Розіграш триває з 1.10 по 15.11.2021 включно, визначення переможців відбудеться 16.11.2021.

Кредити, взяті до 1.10.2021, у розіграші участі не беруть. Натомість кредити, взяті до 15.11.2021, але ще не закриті на момент проведення розіграшу (якщо вони не прострочені) – до переліку учасників потрапляють. У будь-якому разі, виграші виплачуються переможцям лише після закриття кредитів.

Додаткові умови

  • До розіграшу долучаються усі клієнти, що погасили свій кредит у термін, не раніше ніж 3 дні від дати його відкриття. А також клієнти, що мають відкритий ще не прострочений кредит, взятий у терміни дії розіграшу.
  • Виграші будуть вручені переможцям переказами на їх банківські картки після повного погашення ними своїх кредитів або продовження на строк, не менший, ніж термін самого кредиту.
  • Якщо переможець не виходить на зв’язок з представниками УкрПозики протягом 7 робочих днів або стає боржником (прострочує кредит), право на отримання виграшу він втрачає.
  • Один клієнт може брати участь у розіграші кілька разів – відповідно до кількості кредитів, що він їх взяв протягом терміну дії розіграшу (пам’ятайте, що погасити слід не раніше, ніж через 3 дні).
  • Добори та продовження не вважаються за окремі кредити та не збільшують ваші шанси.

Детальніше умови розіграшу дізнайтеся з офіційних Правил розіграшу «100 000 грн від УкрПозики»

Читачів також цікавить: