Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

«Беріть задарма» – це не жарт, а нова акція від УкрПозики

У нашому жорстокому і прекрасному світі за все доводиться платити! Чи може ви бачили десь, аби щось давалося людині задарма? Не бачили, то побачте! Лише цього літа УкрПозика провадить безпрецедентну акцію «Беріть задарма!»

Так, тут нема жодної помилки, «задарма» означає, що ви не сплатите ані копійки за користування кредитними коштами.

Як це працює? Просто, як усе геніальне: від дати отримання вами кредиту (за умови, звісно, що це буде під час акції) аж до дня, коли ви маєте його повернути, вам не нараховуватиметься процентна ставка. Звісно, якщо ви прострочите платіж, акційні умови припинять свою чинність, і нарахування відбуватимуться згідно з договором. Але ви ж не такі…

Детальні умови акції «Беріть задарма»

  • В акції беруть участь лише громадяни України віком від 18 до 75 років, які під час терміну дії акції подали заявку на кредит на офіційному сайті УкрПозики та отримали ухвалу за нею.
  • Протягом строку користування кредитом клієнтові не нараховується процентна ставка, за умови, що кредит буде сплачено вчасно.
  • Акція триває з 1.06.2021 по 31.01.2022.
  • Акція поширюється лише на перший кредит в УкрПозиці. Якщо ви маєте досвід користування нашими послугами в анамнезі, акційні умови на вас не поширюватимуться. Отже, один клієнт може взяти участь в акції лише один раз.
  • Якщо кредит був взятий у період дії акції, але дата погашення настане після вичерпання терміну дії акції, процентна ставка все одно не нараховуватиметься до дати погашення.
  • Якщо кредит був взятий до 06.2021, але дата погашення припадає на термін дії акції, такий кредит у акції участі не бере.
  • Добори та продовження за кредитом платне й здійснюється на стандартних умовах згідно з договором.

Див. Офіційні правила акції «Беріть задарма» Див. також: Наказ про продовження акції, а також Наказ про друге подовження акції

Читачів також цікавить: