Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Нова акція! Гроші задарма та аж на 3 місяці!!!

Попереду на нас чекають приємні клопоти – від Чорної п'ятниці вже недалеко до новорічних розпродажів. Але приємними вони будуть лише для того, хто має гроші.

Щоб ви долучились до числа цих щасливчиків, УкрПозика розпочала нову безпрецедентну акцію.

Усі нові клієнти, що взяли свій перший кредит після 8.11.2021 (нагадуємо, зробили це без комісії за акцією "Беріть задарма"), отримають можливість двічі подовжити свій кредит на строк до 30 днів кожен раз, і щоразу сплатять за це лише 1 грн.

Загалом, якщо перший кредит також було взято на 30 днів, ви можете отримати гроші на 3 місяці. І сплатите за це лише двічі по 1 грн – за кожне подовження. Хіба не диво?

Готуйтеся до свят і розпродажів із солодким передчуттям! Купуйте подарунки рідним та ні про що не турбуйтеся. Можете собі дозволити!

Що таке Подовження, і чому воно потрібно саме вам

  • Подовження – послуга, що дозволяє відтермінувати дату сплати за кредитом й користуватися коштами ще – до 30 днів.
  • Ви просто відкладаєте свої зобов’язання за боргом і не турбуєтеся ні про що. Ви не прострочите платіж, адже перенесли дату оплати.
  • Подовження завжди коштує дешевше, ніж взяття нового кредиту. А за цією акцією і поготів.
  • Якщо наступає термін сплати за кредитом, а ви наразі не готові розрахуватись, саме Подовження збереже вашу кредитну історію бездоганною. Подовження – легальний і цивілізований спосіб уникнути статусу боржника. А коли матимете кошти, щоб закрити кредит – тоді й розрахуєтесь, лишаючись для компанії таким клієнтом, якому можна довіряти.

Важливо: акція "Два подовження за 1 грн" діє тільки на перше та друге Подовження для першого кредиту.

Ще одна приємна річ: ця акція не суперечить іншим акційним пропозиціям, що наразі діють чи колись діятимуть в УкрПозиці. Ви просто можете множити свою вигоду, стежачи за ними усіма!

І ще: якщо ви схочете здійснити добір за своїм першим кредитом, це не завадить вам подовжити його за 1 грн, тобто добір не суперечить участі в акції "Два подовження за 1 грн"!

Як замовити Подовження

А зараз розберемось, власне, як подавати заявку на цю послугу. Адже ви досі цього не робили (або вам не слід читати про цю акцію 😊)

  1. Заходьте до Особистого кабінету у розділ Мої кредити
  2. Оберіть строк Подовження: 7, 14 чи 30 днів та натисніть "Подовжити кредит"
  3. У полі "Купон на знижку" вводьте купон та натискайте кнопку поруч "Активувати". Купон на подовження за 1 грн надійде вам у листі від УкрПозика, тож стежте за своєю електронною поштою!
  4. Ви одразу помітите, що ціна Подовження для вас змінилася на 1 грн. Сміливо тисніть "Оплатити" та не турбуйтеся більше ні про що

Дивись Офіційні правила акції "Два подовження за 1 гривню"!

Читачів також цікавить: