Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

До двох місяців за гривню! – унікальна пропозиція на ринку МФО

Новачкам завжди щастить. Усе, що відбувається вперше, здається нам чарівним! Чули такі постулати? От і УкрПозика їх поділяє, а тому впроваджує безпрецедентну акцію "Два місяці за гривню"!

Вона стосується лише тих, хто вперше взяв кредит в УкрПозиці та ще не користувався послугою Подовження. Такі клієнти можуть замовити своє перше Подовження на 7, 14 чи 30 днів лише за 1 грн! Для цього компанія надсилає їм персональні купони на електронну пошту та у SMS.

Що в цьому унікального?

Дивіться. Максимальний строк, на який можна взяти кредит, складає 30 днів. Якщо це ваш перший кредит, ви берете його безкоштовно, адже наразі діє акція "Беріть задарма" (ненарахування відсотків за першим кредитом). І цей 30-денний кредит ви можете подовжити ще на 30 днів – за 1 гривню. Отже, виходить, що ви користувалися кредитними коштами 2 місяці, й усе це вам обійшлося лише в 1 грн! Такої пропозиції більше нема ніде в Україні!

Це надзвичайно вигідно з багатьох причин:

  • Подовження – послуга, що дозволяє відтермінувати дату сплати за кредитом й користуватися коштами ще – до 30 днів.
  • Ви просто відкладаєте свої зобов’язання за боргом і не турбуєтеся ні про що. Ви не прострочите платіж, адже перенесли дату оплати.
  • Подовження завжди коштує дешевше, ніж взяття нового кредиту. А за цією акцією і поготів.
  • Якщо наступає термін сплати за кредитом, а ви наразі не готові розрахуватись, саме Подовження збереже вашу кредитну історію бездоганною. Подовження – легальний і цивілізований спосіб уникнути статусу боржника. А коли матимете кошти, щоб закрити кредит – тоді й розрахуєтесь, лишаючись для компанії таким клієнтом, якому можна довіряти.

Важливо: акція "Два місяці за гривню" діє тільки на перше Подовження для першого кредиту, тобто, якщо ви вже подовжували кредит, вдруге скористатись акційним купоном не вдасться.

Ще одна приємна річ: ця акція не суперечить іншим акційним пропозиціям, що наразі діють чи колись діятимуть в УкрПозиці. Ви просто можете множити свою вигоду, стежачи за ними усіма!

І ще: якщо ви схочете здійснити добір за своїм першим кредитом, це не завадить вам подовжити його за 1 грн, тобто добір не суперечить участі в акції "Два місяці за гривню"!

Як замовити Подовження

А зараз розберемось, власне, як подавати заявку на цю послугу. Адже ви досі цього не робили (або вам не слід читати про цю акцію 😊)

  1. Заходьте до Особистого кабінету у розділ Мої кредити

  2. Оберіть строк Подовження: 7, 14 чи 30 днів та натисніть "Подовжити кредит"
  3. У полі "Купон на знижку" вводьте купон та натискайте кнопку поруч "Активувати"
  4. Ви одразу помітите, що ціна Подовження для Вас змінилася на 1 грн. Сміливо тисніть "Оплатити" та не турбуйтеся більше ні про що

Дивись Офіційні правила акції "Два місяці за гривню"!

Читачів також цікавить: