Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Зима сказилась, а ми – ще більше!

Ну як же ж втриматися при здоровому глузді за такої погоди? Команда УкрПозика вже на межі! Але навіть у стані глибокого афекту ми дбаємо про наших клієнтів. Тож даємо кілька порад, як витримати низькі температури гарячим українцям, що вже й забули, що таке мороз.

  1. Харчуйтесь повноцінно, отримуйте щодня достатню кількість калорій. Достатню – не означає надлишкову, тож не бійтеся набрати зайвої ваги, «заїдаючи» зиму. Просто обирайте продукти правильно. Швидкі вуглеводи, як то солодощі, вироби з тіста, смажена картопля – дійсно не дадуть жодної користі та не зігріють. А от поживні білки й дещо жирів вам наразі не завадять. Ці калорії підуть на обігрів тіла, а не на прошарок на талії.
    Лідером «зігріваючої їжі» є національний делікатес – солоне сало. Саме сире, не копчене. З’їжте перед виходом на вулицю вранці 30 – 40 грамів, й відчуватимете тепло як на тілесному, так і на душевному рівні.
  2. Одягайтесь за багатошаровим принципом – як гірськолижники. До тіла варто підібрати термобілизну чи просто водолазку з натуральної бавовни чи вовни. Середній шар – в’язаний теплий светер чи кофта з флісу. Зовнішній шар має захищати від вологи та вітру – всілякі мембранні куртки з цим чудово впораються. І гайда на вулицю – казитися разом з природою!
  3. Уникайте алкоголю перед виходом на вулицю! Це химерне враження, ніби чарчина вас зігріє. Насправді – навпаки, завдавши клопоту вашим судинам, вона ускладнить кровообіг та здатність тіла протистояти морозу. Не грайтеся з цим! Гарячі чай чи каву, ба навіть з крапелькою коньяку, варто вжити після повернення з морозу – щоб швидше отямитись, коли ви вже в теплі й не збираєтеся більше виходити надвір.

Ось Вам кілька порад, що мають обігріти. Але ж ви в курсі, що УкрПозика допомагає українцям чимось більш істотним, ніж добра порада чи тепле слово?

Тож саме зараз, щоб наші клієнти легше пережили цей лютий холод, ми роздаємо скажені знижки! Мерщій перевіряйте свою електронну пошту чи SMS в телефоні! Там на Вас чекає персональний промокод, застосувавши який в своєму особистому кабінеті, отримаєте знижку, що допоможе Вам протриматись у цю холоднечу! Але поспішайте – промокод діятиме лише 3 дні.

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ними.
  • Акційні умови діють з 15 по 17 лютого 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

До речі, про тих, хто ще не з нами, ми теж подбали: перший кредит УкрПозика надає лише під 0,1% на день.

Читачів також цікавить: