Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Як обрати вдалий подарунок жінкам на 8 Березня

  •  

    8 Березня – чудова нагода не лише для чоловіків проявити свою турботу і почуття до коханих, але і для самих панянок, які також замислюються, чим порадувати своїх мам, подруг чи доньок. Це свято не дарма відзначають на початку весни, адже вона асоціюється саме з жіночою сутністю і оновленням.

    Ну а, щоб «Жіночий день» не затьмарився грошовими негараздами, даруємо Вам весняний промокод на знижку, яким можна скористатися з 04.03 по 09.03.2020 р.:

    WD2020U

    Головна героїня бренду «Укрпозика» – мама Вєрки Сердючки – також приєднується до привітань: «Я бажаю Вам, дорогі жінки, щоб Ви дозволяли собі жіночі радощі не лише раз на рік – на 8 Березня, але щодня! А «Укрпозика» вам в цьому допоможе!».

    Ну а який подарунок обрати, щоб він порадував кохану, зігрів серце мами і не залишив байдужою подругу – читайте в нашій статті.

    Що подарувати мамі

    Хоча мами часто стверджують, що їм нічого не потрібно, але саме тому важливо підготувати такий подарунок, який її здивує і розчулить.

    Прекрасним варіантом можуть стати: посуд і товари для дому (500-2000 грн): чайний сервіз або оригінальна чашка, домотканна скатертина, подушка або покривало, пледи, рушники тощо.

    Жінкам, які захоплюються рукоділлям, підійдуть різні речі для в'язання або вишивання: спиці, канва, хороші нитки або бісер (100-500 грн).

    А для тих, хто любить готувати і дружить з технікою, підійдуть блендер, міксер, кавоварка, кухонний комбайн або хлібопічка (1000-5000 грн). Ці ж товари також можна подарувати і дружині.

    Що подарувати коханій

    Багато чоловіків позитивно ставляться до 8 Березня і намагаються відмітити значимість жінки, висловивши їй свою подяку, любов і вдячність. Хороший подарунок може істотно полегшити це завдання.

    Враження

    Окрім вас, зрозуміло, ніхто не знає смаки вашої обраниці. Але якщо ви не впевнені, що подарувати їй на 8 Березня, ось вам безпрограшні варіанти вражень:

    - вечір у SPA салоні (від 1000 грн);

    - дегустація вина і сиру для двох (від 1200 грн);

    - SPA догляд за волоссям (від 1000 грн);

    - індивідуальна фотосесія (від 1500 грн);

    - тайський масаж (від 900 грн);

    - урок живопису або вокалу (від 500 грн);

    - майстер-клас з візажу (від 1000 грн);

    - заміський відпочинок всією сім'єю або для двох (від 1600 грн за дві доби) та ін.

    Ювелірні прикраси (від 500 грн)

    Подаруйте їй маленький кулончик, тоненький ланцюжок, каблучку або сережки. Не обов'язково з золота - срібло або якісний метал також відмінно виглядають.

    Гаджети (від 2 000 грн)

    Новий смартфон або фітнес-гаджет - прекрасний спосіб порадувати кохану людину. Сьогодні на ринку можна знайти сучасні пристрої на будь-який смак і гаманець.

    Косметика і парфюмерія (100-1000 грн)

    Підкресліть красу і унікальність вашої обраниці, подарувавши їй її улюблені парфуми, набір тіней, хайлайтер або стильну палетку для макіяжу.

    Що подарувати подрузі?

    Яка дівчина відмовиться від симпатичного аксесуара – особливо, якщо він буде зроблений своїми руками. Подаруйте стильне намисто, браслет, сережки або перстень (200-500 грн). Можна змайструвати і рамочку для фотографій, куди поставити ваше спільне фото. Ну а якщо у вас не лежить душа до хенд-мейду, сьогодні легко знайти вже готовий виріб ручної роботи. Придбайте, наприклад, картину на полотні, прикрасу для волосся або вишивку з бісеру. Відмінний і практичний подарунок на всі випадки життя – косметика та посуд (200-1000 грн).