Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Як надати сайту ukrpozyka.com.ua доступ до камери

Нашим клієнтам для того, щоб ними взагалі стати, потрібно небагато: паспорт, ІПН, банківська карта та смартфон з підключенням до Інтернету.

Це повний реквізит, який дозволить отримати кредит. Слід лише правильно ним скористатися. Зокрема, труднощі у деяких користувачів виникають тоді, коли сайт запитує доступ до камери смартфона. Щоб ви не плуталися, ми підготували інструкції надання доступу до камери в залежності від того, який у вас пристрій.

Для Android-смартфонів

Взагалі-то все має спрацювати само собою: коли ви вперше заходите на сайт ukrpozyka.com.ua, з'являється повідомлення «Дозволити доступ до камери?». Вам потрібно натиснути кнопку «Дозволити», і все. Не переживайте, ви дозволили доступ лише цьому сайту, інші ресурси доступу до ваших фото та відеоматеріалів не отримають.

Якщо ж ви пропустили цей момент й у повідомленні натиснули суворе «Відмовити»,а лише потім схаменулися, не біда. Відкрийте застосунок Google Chrome, знайдіть у правому верхньому кутку значок три точки розташовані вертикально ⋮ (Меню «Ще»). У меню, виберіть «Налаштування» ➡ «Налаштування сайтів» ➡ «Камера». Ось саме тут і включіть камеру або приберіть наш сайт зі списку сайтів, для яких доступ до камери заблокований.

Для iPhone

Щоб дозволити доступ сайту до камери, зайдіть в Apple-меню, виберіть «Системні налаштування» ➡ «Захист і безпека» ➡ «Конфіденційність». У переліку додатків і сайтів, для яких потрібно дозволити доступ до камери, виберіть наш сайт і встановіть прапорець.

Якщо ви його знімете зараз, наступного разу, коли ви зайдете на сайт, система перепитає, чи дійсно варто відмовити цьому сайту в доступі до камери. Тож матимете можливість передумати і доступ дозволити.

Для ПК на Windows

Якщо у ваш ПК інтегрована камера (в більшості сучасних ноутбуків є) або ви просто підключили веб-камеру до стаціонарного комп'ютера, ви можете скористатися нею, працюючи з сайтом ukrpozyka.com.ua. Тут все ще простіше. Відкрийте меню «Пуск» ➡ «Параметри» ➡ «Конфіденційність» ➡ «Камера».

Перш за все дозвольте доступ до камери на цьому пристрої. А вже відтак можете вибирати конкретні програми, для яких дозволити/заборонити використання вашої камери. Переконайтеся, що доступ до камери дозволений для вашого браузера, з якого ви заходите на сайт ukrpozyka.com.ua.

От і все. Така дрібниця як доступ до камери вашого пристрою тепер точно не стане на заваді отриманню необхідних грошей. Адже саме для того ми всі тут зібралися!

 

Читачів також цікавить: