Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Відправляй позику у відпустку з УкрПозика

УкрПозика не припиняє приємно дивувати своїх клієнтів та пропонує «відправити позику у відпустку»!

Турбуючись про фінансовий стан простих українців, народний сервіс кредитування з 1 квітня по 30 квітня 2020 року надає відстрочення договірних платежів до 60 днів.
Таким чином, Укрпозика зменшує відсоткову ставку вдвічі за умови подовження позики у встановлений період, що значно полегшить виконання договірних зобов'язань позичальниками.

Як це працює?

Якщо Ви відчуваєте, що не в змозі у повному обсязі повернути позику вчасно, у період з 1 квітня по 30 квітня 2020 року Ви маєте можливість подовжити строк користування коштами на 14, 30 днів та додатково отримати таку ж кількість днів користування позикою у подарунок!
Ви отримуєте:

30 днів за ціною 14 днів

60 днів за ціною 30 днів.

Як скористатися?

Щоб отримати «відпустку для Вашої позики» Вам не потрібно надавати додаткові документи та пояснювати причину чому Вам необхідне відстрочення строку оплати. Все що Ви маєте зробити, це здійснити платіж за подовження позики на обраний термін часу.
Лояльність діє для всіх клієнтів УкрПозика та спрацьовує автоматично одразу після активації функції «Подовжити» в особистому кабінеті або за допомогою інших доступних та зручних для Вас способів оплати.

Рекомендуємо Вам здійснювати оплати безготівковим способом та зайвий раз не виходити з дому поки країна знаходиться на карантині, щоб вберегти своє здоров’я та здоров’я Ваших близьких.

УкрПозика сподівається, що такі заходи лояльності допоможуть споживачам наших послуг уникнути можливих відхилень від своєчасного виконання умов Договору та збережуть їх фінансовий добробут.