Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

«УкрПозика» – швидка фінансова допомога після новорічних свят

Новорічні свята - це смаколики, танці, співи, подарунки і… непередбачувані витрати. За анонімним соціальним опитуванням, вони не по кишені майже кожному п’ятому українцю. Необхідність в грошах після значних витрат - проблема для багатьох, але це не привід псувати собі та близьким настрій, коли реальна допомога зовсім поруч.

 Народний сервіс УкрПозика не просто надає українцям грошову допомогу, він пропонує своїм клієнтам більше! УкрПозика перевершила всі очікування й на зимові свята запропонувала кожному новому клієнту унікальні умови - кешбек у розмірі 7% від суми позики! А що? Адже клієнти сервісу тепер можуть собі дозволити більше!

Кожен повнолітній українець може гарантовано отримати мікрокредит онлайн без відмови, просто оформивши заявку на сайті компанії. “Ставши клієнтом УкрПозики, я отримала те, чого не запропонує жоден сервіс - першу позику під 0% + унікальний кешбек - цілих 7%, і ніяких прихованих переплат!” - поділилася з читачами зірковий амбасадор бренду - мама Верки Сердючки. І додала: “Адже з УкрПозикою можу собі дозволити ВСЕ!”.

 До речі, такий формат отримання необхідної суми через затримки у стабільних платежах набирає обертів і в країнах СНД. Компаній, що надають послугу “позика онлайн на карту моментально” стає дедалі більше, і кожен може взяти позику онлайн, проте не всі з цих компаній працюють на совість.

 Фінансова компанія УкрПозика - це той сервіс, який рекомендують друзям та близьким. Саме цим він і виділяється серед конкурентів - відкритою чіткою позицією, бо дбає про добробут кожної української родини. Вам потрібні лише п’ять хвилин часу і доступ до інтернету. УкрПозика дбає про зручність і доступність - позика, при оформленні на сайті онлайн, одразу “капне” на Вашу банківську карту, буквально моментально!

 Якщо Вам необхідна моментальна позика на карту без довгих і обтяжливих перевірок і з вигідними умовами, скористайтеся онлайн-заявкою на сайті. Суму повернення, разом із унікальним кешбеком, можна одразу порахувати у калькуляторі на головній сторінці сайту.

 

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 263 людини.