Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

УкрПозика зменшує фінансове навантаження на клієнтів

 

За даними аналітиків, близько 57% українців фінансово зможуть витримати карантин не більше чотирьох тижнів, тож вчасне фінансування кожного, хто його потребує – одне з нагальних питань сьогодення. Національний сервіс кредитування УкрПозика прийняв низку заходів, щоб допомогти своїм клієнтам у цей складний час.  

Фінансова допомога в режимі «7/24»: у будь-який час доби клієнти можуть звернутись і за 5-15 хв отримати гроші на картку.

З 20 березня до 30 квітня всі позичальники компанії звільняються від необхідності сплачувати неустойку за невиконання фінансових обов’язків у зазначений період. Тобто жодних штрафів чи пені!

Відсьогодні, 26 березня, УкрПозика надає для клієнтів ще й пролонгацію оплати за договором.

Якщо у позичальника виникли тимчасові труднощі з фінансами і він не може погасити свою позику згідно графіку виплат, можна продовжити період виплати на 14 або навіть на 30 днів, зробивши одноразовий платіж.

Ми робимо все, щоб мінімізувати ваше фінансове навантаження і забезпечити вам комфортні умови, попри всі життєві обставини.  

Бережіть себе! А про ваш фінансовий спокій подбає ваш національний сервіс кредитування – з УкрПозикою ви можте дозволити собі більше навіть на карантині.