Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

УкрПозика збирається на дачу і вас запрошує!

Нарешті весна! Наші люди з першою відлигою починають закупати насіння та лагодити городнє знаряддя – адже незабаром відкриття нового дачного сезону!

Добре, коли дача – у родичів чи друзів, туди можна приїхати погойдатися в гамаку та посмакувати шашликами. Але для того, хто має дачу сам, цей життєдайний клопіт, хоч і дає багато радощів, але й вимагає багато праці. Аби можна було зі спокійною душею розпалити мангал, спочатку треба добряче вкласти в ту дачу сил та грошей.

УкрПозика як дійсно народний сервіс розуміє турботи українських дачників. Якщо ми не можемо взяти на себе тягар робіт, то принаймні коштами допоможемо. Тож саме до початку дачного сезону ми даємо усім, кому потрібні кошти для оновлення дачі та городу, знижку 20% на кредит. Щоб її отримати, використовуйте промокод DA4A06 у своєму особистому кабінеті. Та не баріться, адже ані сезонні роботи, ані знижка не чекатиме – промокод діє лише 3 дні!

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 23 по 26 березня 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

До речі, про тих, хто ще не з нами, ми теж подбали: перший кредит УкрПозика надає лише під 0,1% на день.

Читачів також цікавить: