Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

УкрПозика радіє весні та щедро ділиться радістю

Чого хочеться пересічному життєлюбу навесні? Радіти кожному дню, насолоджуватись усім, що навколо, та не втрачати жодної нагоди випробувати себе та набути нового цікавого досвіду. Але ж ми живемо в такому світі й у таку епоху, що, прошу пана, без грошей будь-які розваги чи життєві радощі стають майже недоступними. То що маємо робити? Ажніяк не сумувати, а шукати ті гроші, що нам допоможуть отримати бажане.

Але якщо ви дружите з УкрПозикою, то для вас пошук грошей не є проблемою! На підтвердження своїх слів цими днями ми запускаємо в роботу чарівний квітневий промокод KVIT94, що кожному нашому клієнтові дасть знижку у 25% на повторний кредит (бо ж перший – той взагалі під 0,1% на день). А застосувати його слід у своєму особистому кабінеті, причому якнайшвидше, адже промокод діє лише по 2 квітня.

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 30 березня по 2 квітня 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

До речі, про тих, хто ще не з нами, ми теж подбали: перший кредит УкрПозика надає лише під 0,1% на день.

Читачів також цікавить: