Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

УкрПозика вітає школярів та їх батьків з початком зимових канікул!

Чекали-чекали, й дочекалися! Наші розумники, наші відмінники пішли на заслужені канікули. Тож саме час подбати про їх дозвілля. Куди подіти школярів на канікулах?

Традиційними для наших дітей є відвідини бабусь та дідусів саме під час канікул. Це найліпший курорт, де вони – справжні VIP-гості. Хочеш – граєшся надворі досхочу й заводиш нових друзів, хочеш – ласуєш від пуза бабусиними смаколиками, хочеш – отримуєш безліміт на мультики та онлайн-ігри, чого вдома суворі батьки зазвичай не дозволяють. Адже на те й бабуся, щоб балувати!

Якщо бабине село – це не ваш варіант, можна розрадити дитину навіть вдома у межах рідного міста. Сьогодні є безліч творчих та розвиваючих денних таборів. Можливо, це буде англійський інтенсив або ж комп’ютерна академія. Навіть після того, як країна піде на післяріздвяний локдаун, багато з цих творчих шкіл провадитиме онлайн-студії. Просто пошукайте в мережі програми на канікули за вподобанням своєї дитини.

Зауважте, що усі заміські комплекси відпочинку, зокрема й у омріяних Карпатах, працюватимуть попри карантин, тож оздоровчі зимові табори чекають на юних гостей.

А щоб Ви могли дозволити собі й своїй дитині бажаний відпочинок, УкрПозика розпочинає акцію «Подарунки відмінникам». Усім нашим клієнтам ми надсилаємо SMS та e-mail з промокодами, що надають знижки на відсоткову ставку.

Якщо Ви отримали такого листа – вітаємо, Ви можете долучитись до акції. Але поспішайте – промокод не вічний, він діє лише до 27 грудня. За цей час Ви можете взяти кредит до 23 000 грн строком до 30 днів.

Детальні умови акції «Подарунки відмінникам»

  1. В акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  2. Акція діє у період з 22 грудня по 27 грудня включно.
  3. В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  4. Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  5. У межах акції Вам доступно до 23 000 грн строком до 30 днів. Ваша персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  6. Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  7. Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.

Наголошуємо, що акція діє для постійних клієнтів УкрПозики. А для нових клієнтів маємо ще вигідніші умови – 0% на першу позику. Тож нумо розважатись разом з дітьми, бо маємо, на що!

Читачів також цікавить: