Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

«УкрПозика» відміняє штрафи та пеню на період карантину

Народний сервіс кредитування «УкрПозика» з розумінням ставиться до ситуації, в якій опинились українці, та, щоб підтримати громадян, скасовує процедури нарахування штрафів та пені для клієнтів із заборгованістю. Клієнти «УкрПозики» з 1 березня до 30 квітня звільняються від необхідності сплачувати неустойку за невиконання фінансових обов’язків у зазначений період.

Карантин для багатьох — це період обмежень. Тому «УкрПозика», як компанія, що допомагає українцям дозволити собі більше в фінансовому плані, не залишає своїх клієнтів без матеріальної підтримки. Поки діють обмежувальні заходи, компанія продовжить покращувати матеріальний стан українців, як і раніше: швидко, зручно та своєчасно. У випадку якщо через карантин клієнти не можуть погасити позику вчасно, «УкрПозика» дозволяє повернути тільки отриману суму та відсотки - без врахування штрафу, щоб зменшити фінансове навантаження в і без того нестабільній ситуації.

«УкрПозика» йде назустріч своїм клієнтам, дозволяючи їм зменшити суму повернення у випадку появи заборгованості, і, в свою чергу, просить їх звернути увагу на наступну інформацію:

  1. Штрафні санкції та пеня скасовуються, але інші зобов’язання за договором залишаються обов’язковими до виконання: по закінченню періоду користування коштами клієнт має повернути основну суму позики та нараховані відсотки.
  2. Після закінчення терміну користування позикою відсотки продовжать нараховуватися.
  3. Несплата відсотків або тіла кредиту негативно вплине на кредитну історію клієнта.
  4. Після 30 квітня 2020 року нарахування штрафних санкцій може бути відновлено.

З «УкрПозикою» українці можуть дозволити собі більше навіть у період карантину. Компанія продовжує працювати та обробляти заявки в звичайному режимі, але просить своїх клієнтів залишатися відповідальними. Звільняючи користувачів від штрафних санкцій, «УкрПозика» розраховує на розуміння клієнтів і відповідальне ставлення до решти обов’язків, передбачених фінансовим договором.