Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

УкрПозика накриває – акція «Приготуй 12 страв»

Вже вирішили, що готувати до новорічного столу? Пропонуємо кілька свіжих ідей, актуальних саме до застілля, яким ми зустрічаємо рік Білого Металевого Бика.

По-перше, ясна річ, ані натяку на яловичину, телятину чи субпродукти з корови не має бути на столі. Проте нехай ніщо не завадить вам ласувати м’ясними смаколиками цієї ночі. Просто готуйте їх з будь-кого іншого, а не з символа року, що наступає. Альтернатива, погодьтеся, рясна: свинина, баранина, кролик чи птиця. Також на головну позицію на новорічному бенкеті претендує риба – запечена з травами, приготовлена на грилі чи у будь-який інший спосіб, який смакує вашій родині.

Звісно ж, не забуваймо й про овочеві страви, яким цьогоріч слід віддати перевагу, адже символ року – тварина травоїдна. Тож класичний та улюблений багатьма грецький салат пасуватиме до столу якнайліпше. До того ж гороскопи стверджують, що бик – символ консерватизму, тож готувати слід традиційні страви, уникаючи надмірної екзотики. Хоча, якщо ви помірно прислухаєтеся до гороскопів, ніщо не завадить вам запозичити кілька рецептів з кухні Індії, де вищезгадана корова – взагалі священна тварина.

Тож нате вам другий лайфхак: приготуйте традиційні індійськи пиріжки самоса. Річ у тім, що готуються вони вкрай просто, начинку можете обрати будь-яку на свій смак, як солону, так і солодку. А для тіста потрібно: 2,5 склянки борошна.,1 яйце, 2 столових ложки олії, 150 мл води та дрібка солі. Усі інгредієнти ретельно змішати, з отриманого пружного тіста розкачати круглі коржики, куди покласти будь-яку начинку, защипнути у формі трикутних пиріжків та обсмажити на олії з двох боків до рум’яної скоринки. Оце й весь рецепт, а смак у них дивовижний!

А третя порада, яку УкрПозика хоче дати Вам напередодні Новорічної ночі – це просто зараз перевірити свою електронну пошту та SMS на телефоні. Адже поки Ви читали цей текст та ковтали слину, ми підготували для Вас новорічні подарунки:

  • знижки на відсоткову ставку,
  • підвищену доступну суму кредиту.

Отримати усі ці принади Ви можете, скориставшись промокодом, що міститься у тому ж листі чи повідомленні, де вказаний розмір вашої персональної знижки та допустимої суми кредиту.

Поспішайте скористатися акційною пропозицією до 31 грудня та зустрічайте Новий рік за щедрим столом!

Детальні умови акції «Приготуй 12 страв»:

  1. В акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  2. Акція діє у період з 28 по 31 грудня 2020 року включно.
  3. В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  4. Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  5. У межах акції Вам доступна збільшена сума кредиту строком до 30 днів. Ваша персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  6. Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  7. Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.

Такі подарунки ми підготували для постійних клієнтів УкрПозики. А для тих, хто встигне стати нашим новим клієнтом цього року, маємо ще вигідніші умови – 0% на першу позику. Нехай всі новорічні столи будуть щедрими, адже як зустрінемо, так і проведемо…

Читачів також цікавить: