Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Топ-11 ідей подарунків до Дня св. Валентина

День Святого Валентина – свято торжества любові і піднесених почуттів. Якщо ви ще не визначилися, що подарувати і як привітати свою другу половинку, перегляньте наш список романтичних подарунків, які точно не залишать байдужими ваших коханих. А ще – даруємо спеціально до свята – промокод на знижку на наступний кредит у сервісі, який діє в період з 12.02 по 16.02 2020 року.

love2020

Для неї

№ 1. Романтична вечеря – 1000-2000 грн

Ви можете як запросити кохану до ресторану, так і влаштувати вечерю дома самостійно. Цікавим варіантом може стати побачення на даху або під зоряним небом, спільний майстер-клас з приготування стейків, бургерів тощо. Отримати зараз.

№ 2. Прогулянка верхи – 1500-2500 грн

Не знаєте, як здивувати кохану? Подаруйте їх чудове враження – спільне катання на конях з інструктором. На занятті вас навчать, як триматися у сідлі, як тримати вуздечку та керувати конем. Отримати зараз.

№3. Фотосесія – 700-5000 грн

Фотосесія – чудовий подарунок, який сподобається всім представницям прекрасної статі. Подаруйте їй незабутні враження від фотосесії, яку можна провести як у студії, так і на лоні природи чи у місті. Отримати зараз.

№ 4. Урок живопису – 700-1200 грн

Можете подарувати своїй дівчині чи дружині майстер-клас с класичного живопису або урок кавового живопису для двох. Учасники відвідають творчу майстерню, де навчаться створювати композицію малюнка, змішувати кольори тощо. Отримати зараз.

№ 5. Курс йоги 350-900 грн

Нестандартний подарунок, який прийдеться до душі всім, хто хоче навчитися чути своє тіло, керувати своїми емоціями і завжди залишатися спокійними. Можете придбати як заняття з класичної йоги, так і з йоги в повітрі або з вокальної йоги. Отримати зараз.

№ 6. Урок вокала 700-2500 грн

Подаруйте своїй дівчині майстер-клас з вокалу або цілий вечір караоке у компанії друзів. На занятті вокалу, що складається з розспівування та виконання композицій під музику, навчать правильно дихати, використовувати діафрагму та витягувати чистий звук. Отримати зараз.

Для нього

№ 7. Картинг – 350 до 1300 грн

Ваш обранець отримає урок катання на швидкісних картах під керівництвом досвідченого гонщика та море позитивних вражень. Під час тренування райдеру нададуть спеціальний костюм, рукавички, шолом та захисне екіпірування. Також можна подарувати враження на двох або влаштувати турнір з картингу для компанії. Отримати зараз.

№ 8. Занурення у світ VR-ігор 300-1 000 грн

Якщо ваша друга половинка полюбляє світ віртуальних ігор, такий подарунок стане у нагоді. Також ви можете покинути реальність вдвох. Отримати зараз.

№ 9. Гра на ударних інструментах 350-1800 грн

Ваш хлопець чи чоловік отримує індивідуальний урок гри на барабанній установці чи на різних ударних музичних інструментах з досвідченим викладачем. Отримати зараз.

№ 10. Екстремальне водіння 2500-6000 грн

Якщо ваш коханий любить екстрим, майстер-клас з екстремального водіння йому точно сподобається. Можете подарувати екстремальне водіння мотоциклом, драйвовий заїзд на джипі, гонки на потужних всюдиходах тощо. Або подаруйте політ для двох на флайборді. Отримати зараз.

№ 11. Стрілецький тир або пейнтбол для компанії 400-1500 грн

На занятті стрілок навчиться стріляти з пістолета, пневматичної гвинтівки, з лука або з штурмової гвинтівки. Отримати зараз.

А якщо раптом коштів вам не вистачить – звертайтеся в Ukrpozyka! І пам’ятайте – що б ви не подарували своїй коханій чи коханому, головне те, з якими почуттями ви це зробите.