Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Тарифи на електроенергію в 2020 році: що планується?

Останнім часом підвищення тарифів в нашій країні - це зовсім не новина. Це відбувається так часто, що багато хто вже перестали турбуватися і махнули на все рукою. Все одно доведеться якось виживати і десь шукати грошей або додатковий дохід. Незважаючи на це, багатьох цікавить, які будуть тарифи на електроенергію в 2020 році. Цю інформацію ви зможете дізнатися з наведеної статті.

Якщо ви вже замислюєтеся про те, де взяти гроші в майбутньому, просто переходите на сайт Ukrpozyka і вивчайте умови кредитування.

Діючі тарифи на електроенергію для населення в 2020 році

Вартість електроенергії для населення України залежить від того, де проживає людина (приватний будинок або квартира, місто або сільська місцевість), який вид опалення в будинку, кількість дітей в сім'ї і т.д. Деяким категоріям населення в нашій країні мають пільги, а для жителів міст без центрального опалення передбачено зміну тарифу в опалювальний сезон. У таблиці нижче зібрана вся основна інформація по вартості електроенергії.

Показники

Дані в кВт

Ціна

Житлові будинки, в яких передбачено обладнання електроплит (сільська місцевість і місто)

менше 100 кВт

0.90

більше 100 кВт

1.68

Житлові будинки, в яких встановлено електроопалення (сюди включені будинки готельного типу, гуртожитки)

менше 100 кВт

0.90

більше 100 кВт

1.68

Категорія населення, у яких є прийомні діти або вони є багатодітними сім'ями, а також дитячі будинки сімейного типу

будь-який обсяг

0.90

Категорія, яка розраховується загальними засобами (юр.лица, ЖЕКу)

 

1.68

Гуртожитки

 

0.90

Чи буде підвищення тарифів на електроенергію в 2020 році?

Підвищення тарифів на світло - це найактуальніша тема для населення, так як і зараз багато хто отримує значні рахунки за електроенергію. Якщо підвищення все ж відбудеться, то якість життя українців може значно зменшитися, особливо, якщо заробітна плата залишиться на колишньому місці.

Однак до кінця цього року підвищення можна точно не очікувати. Можливо, тарифи на електроенергію 2020 Україна для населення будуть підвищені взимку. Зараз розглядається можливість додати ще одну вартість за електроенергію - від 500 кВт. В уряді стверджують, що таку кількість кіловат можуть витрачати тільки добре забезпечені люди. У них є безліч різної техніки, тепла підлоги, бойлери тощо. Це означає, що вони в змозі заплатити за свої витрати.

Що робити, якщо не вистачає на оплату електрики?

Багатьом жителям нашої країни вже сьогодні не вистачає грошей на оплату комунальних послуг та інших необхідних платежів. Якщо ж до цього додати регулярне затримання заробітної плати, то вчасно заплатити за комуналку просто неможливо. А це загрожує пенею і відключенням електроенергії. Щоб цього не сталося, рекомендується використовувати послуги мікрофінансових компаній. Які вони мають переваги:

  • швидке отримання позикових коштів;
  • все можна зробити в режимі онлайн, без пошуку відділення;
  • при першому позику можна отримати до 15 тисяч гривень;
  • якщо виникають форс-мажорні обставини, то позику можна пролонгувати до 15 днів;
  • розраховувати на кредит можуть ті клієнти, які вже мають погану кредитну історію;
  • відмов в МФО практично не буває.

Сама процедура дуже проста і вимагає мінімум документів. Для оформлення кредиту потрібно мати при собі паспорт України, податковий код і відкритий рахунок в будь-якому українському банку.

Якщо ви ще не знайшли підходящу надійну компанію, тоді переходите на сайт МФО Укрпозика. Численні реальні відгуки - це справжня гарантія якісної послуги!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 344 людини.