Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Свята спливають… Ще по 50 – і все!

Знаєте, що найголовніше в усіх святкуваннях? Вчасно їх припинити, аби не втратити усього того, що дороге нам у звичному житті. Тож УкрПозика закликає: схаменіться й своєчасно повертайтеся до робочого графіку! Ну, хібащо трошки себе ще побавте...

От і ми вирішили підбадьорити своїх постійних клієнтів подарунками. Тим, хто особливо чемно поводив себе протягом усіх зимових свят (а ми ж-бо все про вас знаємо, позаяк завжди поруч!), УкрПозика днями надішле листа чи SMS з індивідуальним промокодом на знижку 50% на наступний кредит. Але покваптеся, адже промокод діятиме лише 3 дні з моменту його отримання. Тож радимо вже зараз перевірити пошту та телефон – а раптом ваш промокод вже зачекався?

А тим, хто лише збирається приєднатися до щасливої історії під назвою «Я і УкрПозика», ми також приготували подарунки. Перший кредит для нових клієнтів коштуватиме лише 0,1% на день!

Детальні умови використання промокодів за акцією «Ще по 50 – і все!»

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  • Акційні умови для кожного учасника діють з дати отримання ним індивідуального промокоду та ще протягом 3 днів. Промокоди розсилаються учасникам з 19 по 25 січня 2021 року включно.
  • В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

Читачів також цікавить:

Більше! Набагато більше можливостей для кожного українця з Укрпозикою