Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Скоро до школи! УкрПозика дарує знижку на підготовку

Уже наближається свято Першого Вересня, його з нетерпінням очікують як діти, так і батьки. Та це свято також зазвичай пов’язане з достатньо великими витратами на збори. Щоб ви не забули все, що потрібно підготувати, ми склали для вас список всього найнеобхіднішого!

Електронні пристрої

Так як в цьому році в зв’язку з коронавірусом навчання скоріше всього буде проводитися в дистанційному режимі, в першу чергу потрібно закупитися різноманітними гаджетами:

  • Ноутбук (щоб слухати відеолекції, мати можливість вести електронний щоденник і проходити тестування)
  • Планшет (для того, аби мати на ньому електронні підручники; також, на планшеті зручно навіть вести зошита, якщо маєте стилус – ручку для сенсорних пристроїв)
  • Смартфон (щоб завжди бути на зв’язку з дитиною)

Прилади та підручники

Дистанційно чи ні: писати все одно потрібно буде ручкою в зошиті. Для школярів та студентів потрібно багато канцелярії: ручки, олівці, лінійки, зошити, циркулі... Ще є додаткові підручники, атласи, спеціальні зошити, розроблені під навчальну програму. Не забудьте взяти маркери, кольорові олівці або ручки: з ними набагато зручніше вести класні роботи та конспекти – виділяти основне серед купи тексту.

Одяг

Мама знає – мої діти мають бути самими гарними! Не хочеться брати одяг для дитини в школу з секонд-хенду, хочеться – щоб все гарне та новеньке. Тим паче, що діти кожного року ростуть, одяг потрібний новий, а на виріст можна взяти лише максимум роки на два: діти ростуть так швидко!

Скільки це все коштує?

Багато батьків не можуть собі дозволити придбати все для дитини в школу, адже зібрати дитину в школу досить дорого: лише на один одяг потрібно приблизно 4000 гривень + приблизно 2000 гривень на канцелярію/підручники + від 3000 грн на гаджети (це якщо брати один планшет і достатньо дешевий). Середня зарплата батьків в Україні складає 11 000 грн (за 2020 рік, але це за всією Україною, з врахуванням Києва, в регіонах ще менше!), а ще й жити за якісь кошти потрібно!

І де ж на все це взяти гроші?

Не всі мають змогу відкладати кошти зарання, зазвичай вони «розлітаються» на непередбачувані потреби. Тому багато батьків приймають розумне рішення взяти кредит на підготовку дитини до школи.

Якщо ви відчуваєте, що вам не вистачає коштів для того, щоб зібрати дитину в школу або університет, УкрПозика дарує вам промокод 20UKR на знижку 20% на кредит до 17 000 гривень!