Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Що таке «зелений кредит»?

Сьогодні багато українців прагнуть мінімізувати витрати на електроенергію і використовують природні ресурси. Саме для цього певні банки видають «зелений кредит» на різні сучасні установки, спроможні перетворювати природну енергію в енергетичні ресурси. Звичайно, енергозберігаючі установки недешеві, тому оформивши спеціальний кредит, ви зможете придбати потрібний товар з мінімальними переплатами. До того ж, на цьому обладнанні можна непогано заробити.

Якщо вам не вистачає грошей на покупку необхідного устаткування або для внесення чергового платежу за діючим кредитом – візьміть кошти в МФО Ukrpozyka, оформивши мікропозику на короткий строк.

Чи можливий кредит на сонячну електростанцію?

«Зелений кредит» – це особливий кредит, який видається громадянам на придбання енергозберігаючих пристроїв, що дозволяють виробляти електричну енергію. До них відносять:

  • - сонячні електростанції;
  • - пристрій вітроенергетики;
  • - акумулятори;
  • - теплові насоси.

«Зелений кредит» видається і на монтаж перерахованого вище обладнання.

Такі позики можуть брати не лише фізичні особи, а й підприємці. За допомогою енергозберігаючих пристроїв можна заробити хороші гроші, використовуючи тільки екологічно чисті матеріали. У світлі критичної екологічної ситуації це не тільки прибутковий бізнес, а й крок у бік збереження природних ресурсів землі.

Фізичні особи найчастіше встановлюють саме сонячні станції (панелі), які дозволяють виробляти електроенергію під впливом сонячного світла. Потім її можна використовувати для особистих потреб, а також продавати державі. Уже через певний час сонячні панелі окупають свою вартість і приносять власникові прибуток.

Банки, в яких можна оформити «зелений кредит»

Українці можуть оформити кредит на сонячну електростанцію: Укргазбанк, Укрсиббанк, Ощадбанк. У кожному банку свої умови кредитування, ознайомитися з якими можна в наведеній нижче таблиці.

Банк-кредитор

Процентна ставка

Строк кредитування

Сума кредиту

Укргазбанк

0% до 2-х років виплат, 15% перший внесок

1-5 років (можна погасити достроково)

до 1 мільйона гривень

 

Ощадбанк

19,5% річних, разова комісія 3,99% і 100 грн для відкриття рахунку

максимум 6 років (можна погасити достроково)

до 1 мільйона гривень

 

Укрсиббанк

0,01% річних, 10% початковий внесок, одноразова комісія - 1,5% від всієї суми

не більше трьох років

до 50 тисяч гривень

 

Період для оформлення кредиту підприємцям – від двох місяців, в певних випадках більше. Для фізичних осіб час оформлення близько тижня. Оскільки «зелені кредити» оформляються під ключ, то позичальнику потрібно заздалегідь узгодити роботи з підрядником, який буде встановлювати обладнання. Це зроблено для того, щоб держава могла використовувати надлишки виробленої електроенергії.

Кредит на «зелений тариф» має один головний плюс – для отримання такої великої суми не потрібно заставне майно. Куплене обладнання буде служити заставою до тих пір, поки позичальник не виплатить всю заборгованість банку.

Які документи необхідні для отримання кредиту:

  • - паспорт;
  • - податковий номер;
  • - довідка про доходи.

Звичайно, це обов'язковий список, але в банку можуть запросити й інші документи, наприклад, свідоцтво про шлюб, договір купівлі-продажу пристрою тощо.

Необхідне обладнання можна придбати не лише в банку, але і в мікрофінансовій организації. Відправивши заявку на отримання позики в МФО «Укрпозика», вже через тридцять хвилин гроші будуть на вашій картці. Звертайтеся!

Читачів також цікавить:

Оцінка статті: 4,6/5

Проголосувало 344 людини.