Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Щедрий вечір добрим людям! УкрПозика вітає всіх с Меланкою та дарує знижки

Незабаром наступає друге з найголовніших українських зимових свят – День Святого Василя, яким за старим стилем розпочинався новий рік. А вечір напередодні – Щедрий вечір, що вже відзначається скоромною трапезою (на відміну від пісного різдвяного Святвечора). Тому цю вечерю ще називали Багатою кутею. Й щедрувати ходили саме у Щедрий вечір, 13 січня. Робили це яскраво та голосно, діти – собі, хлопці – собі, а дівчата – окремо.

Ще одна важлива постать, яку вшановують на Щедрий вечір – преподобна Меланія, тому в народі ще називають свято Меланки. От у Меланку й перевдягаються найдотепніші хлопи з щедрувальників, та заходять «в образі» в хату, де й починають «хазяйнувати». А ще, окрім Меланки, цієї ночі водять по селу Козу, Чорта, Кота (зі спеціальною торбою для сала), Журавля (зі скрипкою), Скарбника (що збирає нащедрований скарб до мішків) та інших персонажів.

Зичимо вам веселого та щедрого не тільки свята, а й усього року! А щоб скарбів було не замало, даруємо щедрі знижки до Щедрого вечора. Днями кожному клієнтові ми надіслали e-mail чи SMS, де надали особистий промокод на знижку. Яку? А це вже – кожному по-своєму, шукайте в себе повідомлення від УкрПозики! А доступну для вас суму кредиту побачите у особистому кабінеті. Поспішайте, чарівний промокод діє лише до 13.01.2021, маєте часу до півночі Щедрого вечора…

А хто ж защедрує тим, котрі ще не стали нашими клієнтами? УкрПозика на Щедрий вечір без знижок не лишить нікого. Тож нові клієнти можуть скористатися акційними умовами та отримати перший кредит за 0,1% на день.

Детальні умови використання промокодів за акцією «Щедрий вечір – щедрі знижки»

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  • Акційний умови діють з 11 по 13 січня 2021 року включно.
  • В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

Читачів також цікавить: