Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Розмір позики напряму залежить від Рівня довіри

Знаєте, що таке перехід якісної величини в кількісну? Це коли, здавалося б, невимірювану величину можна легко виміряти. Як не дивно, а довіру однієї людини до іншої можна виміряти банальними... грошима! Так-так, от скільки ви ладні позичити другові – настільки ви йому й довіряєте!

Саме так УкрПозика розраховує Рівень довіри до своїх клієнтів. Ваш рейтинг надійності як позичальника впливає на Рівень довіри, а відтак – на допустимий розмір наступного кредиту. Рівень довіри підвищується з кожною новою позикою, закритою вчасно без прострочень, а також з кожним добором та замовленням послуги подовження.

Хочете дізнатись свій Рівень довіри? Зазирніть до Особистого кабінету – там його й побачите. А ще, щоб даремно не ходити, прихопіть з собою промокод CONF57 на знижку у 30% на новий кредит. У межах того ж-таки Рівня довіри.

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 23 по 23 вересня 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики. Бо новим клієнтам, що тільки-но збираються долучитися до нашої спільноти, УкрПозика надає перший кредит взагалі задарма!.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

Читачів також цікавить: