Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Під час локдауну не сумуймо, а шопінгуймо!

Наших людей карантином вже не злякати. Але за довгі дні і ночі сидіння вдома без кафе, концертів, кіно та шопінгу можна й засумувати. Єдина альтернатива – усе те саме, тільки в онлайні, якому, хвала Небесам, не страшний ані локдаун, ані неробочий час.

Та від сидіння вдома грошей, як відомо, теж не прибавляється. А щоб побавити себе та розрадити сірі домашні будні, треба мати, на що це робити. Або мати друзів, що допоможуть, позичать та зарадять. Якщо ви читаєте ці рядки, то у вас такі друзі є – УкрПозика.

Ми розуміємо ваші непрості емоції від карантину та від пандемії взагалі. Але життя триває, й ми хочемо допомогти вам радіти щодня. Тож вирішили усім охочим надати знижку на повторний кредит – 10%. Для цього під час замовлення кредиту у відповідне поле введіть промокод LOCK13. І буде вам щастя у вигляді десятивідсоткової знижки!

Про тих, хто збирається взяти не повторний, а перший кредит, ми теж подбали: дебют з УкрПозика – це супервигідно - лише під 0,1% на день.

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 16 по 19 квітня 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

Читачів також цікавить: