Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Особливості відміни штрафів і пені у період карантину

Ситуація, спричинена карантином, впливає на стабільність фінансового добробуту багатьох українців. Тому УкрПозика враховує можливі затримки договірних платежів клієнтами сервісу та звільняє позичальників від відповідальності сплати штрафів і пені у період з 1 березня по 30 квітня 2020 року. Разом з тим, у клієнтів виникає багато питань, які саме витрати підлягають сплаті, а які ні, тож пояснюємо у цій статті.


Витрати, від яких позичальники звільняються на пільговий період:

  • Штрафи за порушення строку оплати договірного платежу, у розмірі, що передбачений Договором;
  • Пеня за порушення строку оплати договірного платежу, у розмірі, що передбачений Договором.

 

Cуми та витрати, які підлягають сплаті обов’язково:

  • Тіло кредиту – основна сума боргу за Договором;
  • Відсоткова ставка за кредитом – якщо передбачена Договором;
  • Нараховані відсотки за Договором, що перевищують початковий період кредиту;
  • Додаткові витрати за оформлення позики, якщо такі передбачені Договором.

Зверніть увагу, якщо прострочення було допущено до 1 березня 2020 року, у такому разі згідно Договору клієнти  не звільняються від сплати боргу зі штрафами і пенею, нарахованих за цей час.

Дізнатись актуальну суму боргу та деталі нарахування до та після 1-го березня Ви можете звернувшись до нашого контакт-центру за телефонами: 0 800 50 0755, 044 299 83 21.

Просимо також врахувати, що з 1 травня 2020 року відновиться нарахування штрафів і пені згідно умов Вашого Договору, якщо зобов'язання за Договором не будуть виконані у повній мірі до 30 квітня 2020 року включно. Маються на увазі всі клієнти сервісу, хто має активний кредит із порушенням строку оплати, у тому числі і ті, хто отримав позику у період з 1 березня по 30 квітня 2020 року.
Якщо у Вас виникають фінансові труднощі і Ви не в змозі сплатити позику вчасно повністю, скористайтесь послугою подовження строку Договору до 30 днів.

Рекомендуємо не дивлячись на складні обставини бути відповідальними. Команда УкрПозика підтримує та дбає про Вас в будь-яких ситуаціях та сподівається на Ваше розуміння.

Здоров'я Вам!