Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Новорічне звернення УкрПозики!

Любі друзі, клієнти та партнери! УкрПозика щиро вітає вас з Новим роком та зичить щасливого й багатого життя!

Про те, що рік був непростий, вам розкажуть з офіційних звернень на ТБ. А ми лише хочемо подякувати за те, що минулого року ви були разом з нами.

Найцінніше у нашій роботі – комфорт клієнтів, тож ми зичимо вам завжди почуватися добре в усіх сферах, не лише у фінансовій. Нехай на вашому небосхилі завжди сяє сонце любові й злагоди! Будьте щасливі у новому році, бережіть тих, кого любите, та майте сили догоджати їм. А ми й надалі продовжуватимемо працювати заради того, аби ви могли дозволити собі більше!

Маємо нагоду зізнатись: цими святковими днями ми розсилаємо своїм клієнтам подарунки. Мерщій перевіряйте свої електронні поштові скриньки та SMS на телефоні! Там на вас чекає персональний промокод, за яким ви отримаєте знижку на повторний кредит. Максимальну доступну вам суму ви побачите у особистому кабінеті.

Й для тих, хто лише збирається скористатися нашими послугами, ми також підготували подарунки – перша безкоштовна позика.

Детальні умови використання святкових промокодів від УкрПозики

  1. У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  2. Акційний умови діють до дати, що вказана у тому ж повідомленні, що й промокод.
  3. В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  4. Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  5. Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  6. Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  7. Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.

Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики.

 

Зустрічайте щедрий та щасливий рік!

З повагою,

щиро ваша УкрПозика

 

Читачів також цікавить: