Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Наповніть враженнями своє літо! Маєте промокод на знижку

Не встигли ми зрадіти початку літа, аж ось воно вже добігає екватору. А що вже встигли ви цього літа? Адже ця чарівна пора несе у собі безліч принад та розваг, а також важливих моментів. Відпустка, врожай на дачі, літні обновки, та навіть соковиті фрукти й ягоди, якими рясніють міські кіоски городини – усе це дає нам літечко, але усе це вимагає додаткових витрат. З УкрПозикою, як ви пам'ятаєте, вони (тобто витрати) вам не страшні.

А щоб було ще легше, ось вам промокодо до екватору літа: EQUA95. Достатньо ввести його у своєму особистому кабінеті під час замовлення нового кредиту, й отримаєте знижку 50%. Але поспішайте, промокод діє лише до 17 липня.

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 15 по 17 липня 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики. Бо новим клієнтам, що тільки-но збираються долучитися до нашої спільноти, УкрПозика надає перший кредит взагалі задарма!.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

Читачів також цікавить: