Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредити без довідки про доходи

Кредити без довідки про доходи

Кредит без довідок про доходи – це оптимальний вихід при фінансовій скруті, коли не вистачає грошей до зарплати, або потрібні кошти на споживчі товари. На відміну від банків, у мікрофінансовій компанії взяти позику можна, не виходячи з дому, при цьому не потрібно готувати пакет документів, шукати поручителів, вносити заставу.

Що таке кредит без довідки про доходи

Мікрокредитування – найпопулярніша послуга в усьому світі. Вона дозволяє швидко оформити кредит на невеликий термін за спрощеною процедурою, при цьому не доведеться йти до банку.

Це найкращий вибір, коли потрібно швидко отримати гроші без пояснень, збирання та надання величезного пакету документів. Після того, як позика буде перерахована на картку, готівку можна знімати в банкоматі, оплачувати товари, послуги.

Де можна взяти кредит без довідок

Взяти кредит на картку без довідки про доходи в Україні можна у мікрофінансовій організації (МФО). Багато співвітчизників позитивно оцінили діяльність МФО та періодично оформлюють онлайн-кредити без довідок.

Щоб скористатися послугою, навіть не доведеться виходити з дому. Маючи основні документи: паспорт та ідентифікаційний номер, а також ПК або смартфон із виходом у мережу, позика оформляється протягом 10 хвилин, а іноді й швидше.

Незважаючи на велику кількість МФО на фінансовому ринку, процедура оформлення кредиту скрізь аналогічна. Невеликі суми видаються терміном до 30 днів, а відсоткова ставка нараховується за кожен день користування коштами.

Чи банки дають кредити без довідки про доходи

Оформити кредит у банку без довідки про доходи досить складно. Навіть якщо людина є постійним клієнтом установи, щоб отримати готівку, необхідно підготувати пакет документів, а потім чекати кілька днів, поки рішення за заявкою буде розглянуто.

На відміну від банківських установ, у МФО встановлено вищу відсоткову ставку. Водночас процес отримання кредиту простий, зрозумілий та швидкий. Якщо людині терміново потрібні гроші, набагато вигідніше оформити кредит без довідки про доходи і звернутися до МФО, ніж шукати відділення банку і займатися збором документів.

Термінові кредити без довідки про доходи: хто може скористатися послугою

Оформити кредит без документів, що підтверджують платоспроможність може кожен громадянин країни, який досяг 18 років. У компанії УкрПозика з розумінням ставляться до кожної людини, яка подала заявку на отримання коштів, та крім того, що від позичальника не вимагається довідка про доходи, у кредитуванні не відмовляють:

  • студентам;
  • безробітним;
  • людям, які перебувають у декретній відпустці;
  • пенсіонерам,
  • людям з обмеженими можливостями та іншим категоріям громадян.

Процедура оформлення позики в компанії УкрПозика проста та прозора, від клієнтів не вимагають поручителів, відсутність заставного майна не є підставою для відмови.

Які умови отримання позики

Оформити кредит у МФО не зможе неповнолітній, а також люди, які не мають:

  • внутрішнього паспорта;
  • банківської картки;
  • особистого телефону.

Дані документи та інструменти – все, що необхідно для оформлення онлайн-кредиту. Банківська карта має бути чинною та оформлена на позичальника. Номер телефону також має бути активним. А для зручності ознайомлення з текстом кредитного договору потрібно мати або створити електронну пошту, на адресу якої надсилається документ для ознайомлення та підпису.

Як погасити кредит

Повернути гроші також просто як і отримати кредит онлайн без довідок. Компанія УкрПозика розробила для своїх клієнтів кілька способів повернення коштів:

  • в особистому кабінеті на офіційному сайті МФО за допомогою банківської картки – гроші зараховуються на рахунок миттєво, і клієнт може одразу переконатися, що кредит погашено у повному обсязі;
  • у терміналах самообслуговування готівкою – у цьому випадку кошти також швидко зараховуються на рахунок компанії, а для підтвердження платежу зберігайте квитанцію про оплату;
  • у банківській установі по реквізитам – у цьому випадку зарахування коштів відбувається протягом 3 днів, тому важливо виконувати оплату заздалегідь, а також зберігати квитанцію про оплату.

Кожен клієнт компанії може звернутися до служби підтримки, отримати інформацію та допомогу у вирішенні питань щодо кредитування.

Переваги УкрПозика

  • Прозора та проста процедура оформлення позики.
  • Вигідні умови кредитування для нових та постійних клієнтів.
  • Низький відсоток відмов за заявками.
  • Щоб отримати кошти не потрібна довідка про доходи, застава, поручителі.
  • Заявку можна оформити та подати у будь-який час доби та день тижня.
  • Швидке прийняття рішень та миттєве зарахування коштів на картку клієнта.
  • Зручні способи погашення кредиту.
  • Можливість дострокового погашення зобов'язань.
  • Кожен клієнт може продовжити термін дії договору, тим самим відстрочивши дату виплати кредиту та комісії.
  • Цілодобова підтримка клієнтів.
  • Постійно діючі акції, що дозволяє отримати кошти на вигідних умовах.

Попередження позичальників

Звертаючись до будь-якої фінансової установи, людина має повною мірою усвідомлювати міру відповідальності. За невиконання зобов'язань за кредитним договором передбачено штраф, він нараховується за кожний день прострочення. Крім цього, інформація про боржника автоматично надходить до Бюро кредитних історій. В результаті рейтинг платоспроможності людини знижується, і надалі йому буде складніше отримати кредит або доведеться платити більш високу процентну ставку.

Щоб не ускладнювати фінансове становище, рекомендується вчасно робити виплати за кредитом, а якщо це неможливо, оформляти пролонгацію договору. У цьому випадку зберігається кредитний рейтинг та не нараховуються штрафні санкції.