Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредит за годину: просте оформлення

Важкі грошові ситуації можуть трапитися в будь-який момент життя і у кожної людини. Ніхто не застрахований від безгрошів'я. Не завжди можна чекати допомоги від родичів або друзів, адже зазвичай кожен розраховує на себе. У таких випадках ідеальним варіантом вирішення проблеми може стати кредит за годину. Його оформлення – це вірне рішення, коли грошей не вистачає до зарплати або ж тисячі-дві для оплати покупки в магазині.

Звернутися за таким кредитом можна в різні організації, але ідеальним і справді оперативним варіантом є мікрофінансова компанія. МФО Ukrpozyka – це надійна організація, яка піклується про комфорт своїх клієнтів!

Кредит за 60 хвилин: де його можна оформити?

Сьогодні багатьох цікавить, чи можна отримати кредит за годину і в яких саме організаціях. На сьогодні така послуга доступна в декількох фінансових установах України, які надають її на своїх умовах. Вибір залежатиме від терміновості отримання грошей і можливості/неможливості надати необхідні документи та відвідати найближче відділення компанії. З таблиці нижче ви зможете дізнатися особливості такого кредитування.

Банк

Ломбард

МФО

·        для отримання позики кредитна історія повинна бути бездоганною;

·        зазвичай видають не більше п'яти тисяч гривень;

·        слід дізнатися, де є найближче відділення і знайти час на його відвідування.

·        щоб оформити кредит, клієнт повинен надати заставу;

·        сума грошей буде залежати від оціночної вартості застави;

·        для швидкого отримання коштів слід знайти найближче відділення.

·        оформити позику можна з 18 років;

·        вже при першому зверненні можна отримати до десяти тисяч гривень;

·        оформити кредит можна в режимі онлайн без пошуків відділення.

Як оформити кредит в банку?

Для отримання кредиту позичальник повинен прийти до найближчого відділення банку, яке видає швидкі кредити. Не всі фінансові установи України надають швидкі позики, тому заздалегідь дізнайтеся про таку можливість. Також потрібно врахувати, що швидкі кредити в банках не видаються клієнтам із поганою кредитною історією.

Процес отримання виглядає таким чином:

  • передайте паспорт і податковий код співробітнику банка для оформлення заявки;
  • подайте заявку на отримання кредиту;
  • дочекайтеся перевірку кредитної історії і отримайте гроші.

Банк видає кредит або готівкою, або на картку. Щодо швидких кредитів, не розраховуйте отримати серйозну суму. Строк повернення може становити рік або два. У певних банках ви можете оформити кредит на банківську картку з пільговим періодом. Це означає, що, скориставшись грошима з цієї карти і повернувши їх у пільговому періоді, ви можете не виплачувати відсотки по позиці.

Як оформити кредит у ломбарді?

Оформити кредит у ломбарді теж не складно. Але якщо вам потрібна точна сума грошей, то цінне майно слід заздалегідь віднести на оцінку.

Процедура отримання грошей у ломбарді:

  • передача майна співробітникам ломбарду для оцінки;
  • підписання договору із зазначенням термінів повернення, видача грошей готівкою.

Потрібно врахувати, що недотримання строків повернення боргу має наслідки, оскільки заставне майно переходить у володіння ломбардом.

Як оформити кредит у МФО?

Кредит за 1 годину найлегше оформити в мікрофінансовій організації. Клієнту для цього не потрібно нікуди виходити з дому і робити зайві рухи. Щоб оформити кредит, потрібно:

  • зареєструватися на обраному сайті МФО;
  • за допомогою кредитного калькулятора вибрати суму і строк повернення коштів;
  • заповнити анкету своїми даними;
  • відправити заявку на отримання кредиту;
  • почекати схвалення позики і отримати гроші.

Оформити експрес-кредит за годину може будь-яка людина: пенсіонер, безробітний або домогосподарка. Навіть за наявності поганої кредитної історії ви можете претендувати на отримання термінової позики. Відмовити вам можуть тільки в декількох випадках:

  • за наявності незакритих позик і прострочень по ним;
  • якщо експрес-кредит оформлений в трьох і більше компаніях;
  • є помилки в анкеті (умисні або випадкові).

У певних МФО відмова по заявці не дозволяє повторно брати позики у компанії впродовж місяця. Це потрібно врахувати при заповненні анкети і вводити лише актуальні дані.

Оформити позику можна в будь-який час доби. У всіх мікрофінансових компаніях встановлені автоматизовані скорингові програми, які обробляють дані без участі людини. Програма може самостійно обробити вхідні дані і прийняти рішення про видачу або відмову позики.

Ще один плюс МФО і швидких кредитів – при форс-мажорних обставинах ви завжди можете пролонгувати позику на потрібний вам час. У декотрих організаціях цю процедуру можна виконати самостійно, в інших – через контакт-центр компанії. Щоб активувати пролонгацію, слід сплатити нараховані відсотки, а тіло кредиту пізніше (в «Укрпозиці» на період пролонгації відсотки та тіло «заморожуються»).

Способи повернення кредиту в МФО:

  • з використанням платіжного терміналу;
  • за допомогою інтернет-банкінгу;
  • через касу будь-якого банку;
  • в особистому кабінеті на сайті.

Не знайшли надійну мікрофінансову компанію? Зверніться до МФО «Укрпозика»! При першому зверненні новачки можуть розраховувати на отримання 15 тисяч гривень, а при повторному – до 23 тисяч гривень. Перший кредит видається під 0%, що дуже вигідно для новачків. Тож, переходьте на головну сторінку сайту та дізнавайтесь всі переваги кредитування в цьому МФО!