Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредит онлайн у Львові

Кредит онлайн у Львові

Онлайн послуги стають все популярнішими, і сьогодні нарівні з купівлею продуктів, одягу, ліків та оплатою послуг – можна оформити кредит онлайн у Львові або в будь-якому іншому місті, не виходячи з дому, та отримати кошти на банківську картку.

Як оформити кредит у Львові

Можливості сучасної техніки дозволяють взяти кредит онлайн у Львові, перебуваючи будь-де: на роботі, в кафе, вдома. При цьому немає потреби готувати пакет документів, які вимагають при оформленні кредиту у банку, мати заставне майно або шукати поручителів.

Скориставшись послугами мікрофінансових організацій (МФО), можна швидко розв'язати тимчасові фінансові труднощі, від яких не застрахована жодна людина, незалежно від віку, рівня доходів та інших факторів.

Компанія УкрПозика пропонує всім громадянам країни вигідні умови кредитування. У компанії з розумінням ставляться до кожного потенційного клієнта, тому відсоток відмов за заявками досить низький.

Хто може скористатися послугою та отримати кредит

Згідно із законодавством України взяти позику онлайн на карту у Львові можуть повнолітні громадяни, які після досягнення 18 років постійно проживають на території країни.

Відсутність офіційного працевлаштування чи доходу не є причиною відмови у наданні коштів. Навіть якщо людина має зіпсовану раніше кредитну історію, вона може розраховувати на отримання грошей, тоді як у банківській установі в подібних ситуаціях завжди слідує відмова.

Скористатися послугами МФО та отримати кредит на картку у Львові також можуть:

  • студенти;
  • пенсіонери;
  • батьки, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною та інші категорії громадян.

Кожна заявка розглядається індивідуально, водночас відсоток відмов дуже низький.

Вимоги до позичальників, умови онлайн кредитування

Вимоги до позичальників у всіх мікрофінансових компаніях є аналогічними. Компанія УкрПозика цінує кожну людину, яка звернулася за допомогою, та надає до 15 тис. гривень при першому зверненні та до 23 тис. грн. при повторному. Максимальний термін кредитування становить 30 календарних днів. Якщо кошти необхідні на менший термін, можна укласти договір на 7 чи 14 днів.

Щоб заявку на кредит онлайн у Львові було розглянуто та схвалено, потрібно мати:

  • внутрішній паспорт;
  • ідентифікаційний номер;
  • діючу банківську картку;
  • особистий мобільний телефон;
  • адресу електронної пошти.

Розмір процентної ставки можна визначити у момент вибору суми та терміну кредитування. На сайті компанії УкрПозика є віртуальний лічильник, який розраховує комісію за користування грошима після вибору суми та кількості днів.

Визначившись із сумою, необхідно заповнити заявку. У ній вказуються персональні дані позичальника, іноді може знадобитися зробити кілька фотографій. Після того, як заявку буде оформлено, надсилається кредитний договір на вказану адресу електронної пошти. Підпис документа здійснюється за допомогою коду, який надходить у SMS-повідомленні.

Якщо заявка на кредит онлайн у Львові оформляється вперше, її розгляд триває трохи більше 15 хвилин. Після затвердження гроші миттєво зараховуються на картку. При повторному зверненні – не потрібно вносити повторно особисті дані, вони зберігаються у системі, тому процес оформлення кредиту займає кілька хвилин.

У компанії УкрПозика постійним клієнтам, які вчасно виконують фінансові зобов'язання, встановлюється нижча відсоткова ставка.

Як відбувається погашення кредиту

Позичальник має вчасно погасити суму позики та нараховані відсотки. Дата платежу зазначається у кредитному договорі. До компанії УкрПозика можна внести кошти до закінчення зазначеного терміну. Завдяки цьому підвищується кредитний рейтинг і при наступному зверненні можна розраховувати на меншу відсоткову ставку. За бажанням можна погасити кредит частинами.

Виконати погашення позики можна кількома способами:

  • в особистому кабінеті, скориставшись банківською карткою;
  • у терміналі самообслуговування;
  • виконати оплату за реквізитами у будь-якому банку України;
  • за допомогою фахівців лінії підтримки.

Продовження терміну користування коштами

Трапляється, що оформлені онлайн кредити на карту у Львові не вдається погасити вчасно. Щоб уникнути нарахування штрафу та зберегти кредитну історію, компанія УкрПозика рекомендує скористатися пролонгацією. Це відстрочка часу погашення кредиту, її можна оформити терміном до 30 днів.

Для того щоб активувати послугу «продовження позики», необхідно сплатити комісію, це можна зробити:

  • в особистому кабінеті на сайті компанії;
  • за допомогою спеціалістів контакт-центру.

Після того, як послуга пролонгації буде активна, на номер телефону надходить повідомлення.

Переваги УкрПозика

Послуги онлайн кредитування пропонують багато компаній. Бажаючи позику онлайн на карту у Львові отримати на вигідних умовах, звертайтесь до компанії УкрПозика. Переваги МФО є очевидними:

  • високий відсоток затверджених заявок;
  • мінімальний пакет документів та швидкий розгляд анкет;
  • нижча відсоткова ставка для постійних клієнтів, можливість збільшити суму кредитування;
  • кожному доступне дострокове або часткове погашення зобов'язань;
  • вигідні умови кредитування для нових клієнтів;
  • акції, в рамках яких можна оформити кредит на вигідних умовах;
  • цілодобова підтримка клієнтів.

Попередження позичальників

Запозичені кошти необхідно повертати в обумовлені терміни. За порушення зобов'язань за кожен день прострочення нараховують штраф, а дані про боржника автоматично надходять до Бюро кредитних історій.

Тому рішення про взяття кредиту необхідно приймати обдумано, а у разі непередбачених обставин – звертатися до фахівців служби підтримки для вирішення всіх питань.