Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредит на карту без дзвінків

Кредит на картку без дзвінків

Переважна більшість людей хоч раз у житті оформляли кредити. Адже ніхто не застрахований від ситуацій, коли терміново потрібні гроші до зарплати – на велику покупку чи на інші споживчі потреби. І якщо раніше, щоб отримати гроші, доводилося готувати довідку про доходи, вказувати телефони родичів та товаришів по службі, то сьогодні можна взяти кредит без дзвінків та інших документів.

Що таке кредит без дзвінків

Кредитування без дзвінків, довідок про доходи, поручителів та застави доступне завдяки спеціальним програмам, розробленим операторами фінансового ринку – мікрофінасовими організаціями (МФО). Крім того, що для оформлення не потрібні перераховані вище документи, кредити на картку без дзвінків оформляються онлайн, у будь-який час доби і в будь-який день тижня.

Процедура оформлення максимально спрощена. Для того, щоб заповнити заявку та отримати кредит без дзвінків, потрібно не більше 10 хвилин та мінімальний пакет документів. Даний вид кредитування надається на невелику суму та короткий період. Компанія УкрПозика пропонує:

  • новим клієнтам позику на суму 15 тис. грн. терміном 30 днів;
  • при повторному зверненні – сума кредитування збільшується до 23 тис. грн, а відсоткова ставка знижується, за умови, що раніше взяті зобов'язання виконані повністю.

Як оформити кредит без дзвінків

Щоб оформити кредит в Україні без дзвінків, необхідно обрати МФО та зареєструватися на сайті. На сайті компанії УкрПозика процедура оформлення позики максимально спрощена. Завдяки розвитку цифрових технологій, оформити та отримати онлайн кредит без дзвінків можна протягом декількох хвилин, а зрозуміла процедура дозволить заповнити заявку навіть початківцям.

Компанія УкрПозика пропонує вигідні та прозорі умови. Перед тим, як розпочати заповнення заявки, кожна людина може скористатися віртуальним калькулятором. Вибравши суму та період користування грошима, програма автоматично розрахує процентну ставку та вкаже дату погашення.

Якщо умови кредитування влаштовують, заповнюється заявка на кредит без дзвінків, при цьому:

  • розгляд заявки відбувається протягом 10 хвилин, незалежно від часу доби та дня тижня;
  • результат розгляду відображається в особистому кабінеті;
  • при позитивній відповіді необхідно ознайомитись з умовами кредитного договору та підписати його.

Після виконання цих дій гроші миттєво надходять на банківську картку.

Кредит на картку без дзвінків: умови отримання

У компанії УкрПозика лояльне ставлення до кожної людини, яка звернулася за фінансовою допомогою. Щоб взяти кредит, необхідно мати вік 18 і більше років та документи:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний номер.

Також буде потрібна карта будь-якого національного банку, смартфон або інший пристрій з виходом в інтернет та адресу електронної пошти. У деяких випадках для підтвердження ідентифікації особистості треба надати особисте фото з документом.

У компанії УкрПозика, як і в інших МФО, можна одночасно користуватися лише одним кредитом. Подати другу заявку можна після погашення раніше взятих зобов'язань. Якщо з будь-яких причин було відмовлено у наданні коштів, знову подати заявку можна через 30 днів.

Оформлення кредиту відбувається на офіційному сайті компанії. Попередньо потрібно зареєструватися. Потім кожен клієнт самостійно обирає необхідну суму та термін кредитування. Максимальний період користування грошима становить 30 днів, також можна укласти договір на 7 чи 14 днів.

Хто може отримати позики без дзвінків

У компанії УкрПозика діє програма лояльності, в рамках якої кредит онлайн без дзвінків на картку можуть отримати:

  • студенти;
  • батьки, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною;
  • безробітні;
  • громадяни, які мають зіпсовану кредитну історію;
  • пенсіонери та інші категорії людей із невисоким доходом.

Незалежно від суми доходу не потрібно готувати довідку про доходи, мати заставне майно або шукати поручителів.

Як відбувається погашення позики

Внести суму кредиту та нараховані відсотки можна в обумовлений у договорі строк або виконати дострокове погашення зобов'язань. Здійснити оплату готівковим або безготівковим способом можна:

  • в особистому кабінеті на сайті УкрПозика;
  • у терміналах самообслуговування;
  • у банківській установі по реквізитам;
  • звернувшись до служби підтримки клієнтів.

При оплаті в банківській установі важливо враховувати, що кошти зараховуються на рахунок протягом 3-х днів, і щоб не виникло заборгованості, оплату проводьте заздалегідь.

Пролонгація договору

У межах чинної програми лояльності кожен клієнт може скористатися пролонгацією, тобто продовжити кредит онлайн на картку без дзвінка, заплативши невелику комісію. Це оптимальний спосіб відстрочити виплату, якщо виникли непередбачені обставини, та не зіпсувати кредитну історію.

Активувати пролонгацію можна в особистому кабінеті або скористатися допомогою спеціалістів контакт-центру.

Переваги УкрПозика

Звертаючись за фінансовою допомогою до компанії УкрПозика, кожен клієнт отримує вигідні умови кредитування:

  • можливість збільшити суму позики при зменшенні розміру процентної ставки;
  • швидкий розгляд та схвалення заявки;
  • мінімальний пакет документів, запит на особисте фото надсилається в окремих випадках;
  • можливість оформити кредит онлайн без дзвінків на картку, незалежно від платоспроможності;
  • можливість здійснити дострокове погашення або продовжити термін дії договору.

Попередження позичальників

Незважаючи на спрощені умови оформлення кредиту, при порушенні строків повернення коштів застосовують штрафні санкції. Комісія нараховується за кожний день прострочення. Щоб зберегти фінансове становище та не псувати кредитну історію, важливо дотримуватись обумовлених строків або продовжувати термін користування коштами.