Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Кредит без перевірки кредитної історії

Кредит без перевірки кредитної історії

У всіх фінансових компаніях існує перелік вимог до позичальника. Одним із пунктів є перевірка кредитної історії. Якщо за результатами перевірки фінансовий рейтинг людини низький, то у видачі коштів відмовляють. Так чинять у банківських установах, навіть якщо людина має постійний дохід.

Однак це не означає, що при фінансовій скруті взяти кредит без перевірки кредитної історії не можна. Звернувшись до мікрофінансових організацій (МФО), можна отримати грошову допомогу на вигідних умовах.

Що таке кредитна історія

Дані про кредитний рейтинг кожної людини знаходяться у Бюро кредитних історій (БКІ). Фактично, кредитна історія (КІ) – це показник платоспроможності людини. А формується він на підставі інформації банків та інших фінансових установ, які видають громадянам гроші у борг.

Якщо громадянин країни хоч раз у житті брав кредит, ця інформація є у БКІ. У бюро є дані про виконання графіка погашення позики. Якщо були прострочення платежів або залишилася невиконана заборгованість, це також відображається в системі, та на підставі цього складається рейтинг.

Навіщо перевіряють кредитну історію

Перед тим, як ухвалити рішення про видачу або відмову в кредитуванні, кожен банк перевіряє в базі БКІ рейтинг клієнта. Це виконується після того, як людина підготувала та надала пакет документів та дала згоду на використання персональних даних.

Взяти кредит без перевірок в Україні неможливо. Якщо кредитний рейтинг людини високий, він має постійний прибуток і особисте майно, то можливість отримання коштів висока. А от якщо кредитний рейтинг є низьким, у кредиті буде відмовлено.

Причому якщо людина жодного разу не користувалася послугами кредитування, її рейтинг також буде низьким, адже оцінити її платоспроможність та фінансову дисципліну неможливо. У цьому випадку варто скористатися послугами мікрофінансових компаній та взяти онлайн позику без перевірок кредитної історії.

Що означають кредити без перевірки кредитної історії

Оформити позику без перевірки платоспроможності або БКІ (без кредитної історії) пропонують МФО. Якщо бути точнішими, фінансовий рейтинг людини також перевіряється, проте клієнтам не відмовляють у наданні кредиту. Адже усі МФО видають невеликі суми на короткий період.

Оформити онлайн позику без перевірки кредитної історії – це найкраща можливість підвищити кредитний рейтинг, за умови, що людина взяла і вчасно погасила суму кредиту та нараховану комісію. Оформити кредит можна онлайн із будь-якої точки країни. Все, що необхідно мати, це:

  • паспорт та ІПН;
  • діючу банківську картку;
  • особистий телефон;
  • адресу електронної пошти;
  • вихід у мережу.

Зареєструватися на сайті та оформити заявку можна у будь-який час доби та день тижня.

Мікропозики без перевірок КІ: способи отримання

Практично у всіх МФО процедура оформлення позики аналогічна, відмінності складаються:

  • у сумі та терміні кредитування;
  • у розмірі комісії за користування грошима.

Щоб отримати кредит на картку без перевірок кредитної історії, необхідно виконати такі дії:

  • зайти на офіційний сайт МФО, зареєструватися;
  • вибрати суму кредитування та термін користування грошима, ознайомитися з розміром комісії та датою погашення;
  • заповнити заявку, вказавши дані паспорта, ІПН, особисту інформацію, яку запитуватиме система;
  • надіслати заявку на розгляд.

Розгляд заявки займає не більше 10 хвилин, рішення повідомляється в особистому кабінеті. Якщо відповідь позитивна кошти миттєво зараховуються на карту.

Хто може взяти кредит без перевірки

Отримати кредит без перевірки кредитної історії на картку може кожен повнолітній громадянин України. Наявність або відсутність постійного доходу не є причиною відмови у видачі коштів. У компанії УкрПозика з розумінням ставляться до кожної людини, яка подала заявку, і відсоток відмов дуже низький. Студенти, пенсіонери, безробітні, батьки, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною та інші категорії громадян подають заявки та отримують кошти.

Кредити без перевірки кредитної історії: умови отримання

Компанія УкрПозика надає онлайн кредит без перевірок на строк до 30 днів. Якщо кошти необхідні на менший термін, можна укласти договір на 7 чи 14 днів. Умови кредитування такі:

  • новим клієнтам пропонується кредит на суму від 300 грн. до 15 тис. гривень на 30 днів чи менший строк;
  • постійні клієнти можуть розраховувати на 23 тис. грн. терміном до 30 днів, а розмір відсоткової ставки встановлюється індивідуально.

Переваги компанії УкрПозика – у тому, що новим клієнтам кошти надаються без нарахування комісії. При повторному зверненні розмір комісії регулюється, і якщо раніше взяті зобов'язання виконані в повному обсязі, вона знижується.

Як погасити кредит

Погасити позику також просто, як і отримати кредит без перевірки кредитної історії на картку. Компанія УкрПозика пропонує своїм клієнтам кілька способів оплати, щоб кожен міг вибрати оптимальний варіант. Повернути гроші, зокрема й достроково, можна:

  • в особистому кабінеті на сайті компанії, скориставшись банківською карткою;
  • готівкою в терміналі самообслуговування;
  • виконати оплату за реквізитами у будь-якому банку України;
  • за допомогою фахівців лінії підтримки.

При цьому треба враховувати, що кошти зараховуються на рахунок МФО миттєво у разі оплати через особистий кабінет, термінал або за допомогою фахівців лінії підтримки. При оплаті через банк гроші надходять на рахунок компанії протягом трьох днів.

Пролонгація

Пролонгація або продовження терміну дії кредитного договору – ще одна послуга компанії УкрПозика. Ситуації бувають різні, і якщо клієнт не може вчасно погасити кредит та відсотки, можна продовжити термін дії договору ще на 30 днів, заплативши невелику комісію.

Це дозволить уникнути нарахування штрафу та збереже кредитний рейтинг. Активувати пролонгацію можна в особистому кабінеті або за допомогою фахівців лінії підтримки компанії.

Переваги УкрПозика

  • Спрощена процедура подання заявки – вимога надати особисте фото з документом – висувається вкрай рідко.
  • Низький відсоток відмов.
  • Для отримання коштів не потрібна довідка про доходи, поручителі, застава.
  • Вигідні умови кредитування для нових клієнтів, нижчий відсоток комісії для постійних клієнтів.
  • Цілодобова підтримка онлайн-фахівців.
  • Можливість дострокового погашення позики та продовження терміну дії договору.

Попередження позичальників

Лояльне ставлення до клієнтів не означає, що можна порушувати термін оплати, зазначений у кредитному договорі. За несвоєчасну оплату кредиту в компанії УкрПозика нараховується штраф від суми прострочення за кожен день. Це автоматично знижує кредитний рейтинг і надалі скористатися послугами МФО буде важко.