Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Коляда іде! УкрПозика зичить всім щасливого Різдва та дарує подарунки

А ви знали, що слово «Коляда» походить зі старослов’янської мови? Так у наших предків ще у дохристиянські часи називалося свято… народження Сонця! Й відзначали його незадовго до дня зимового сонцестояння, адже так починався новий хліборобський рік. Після хрещення Руси у Х ст. Отці Церкви гармонічно поєднали старі традиції та нові вірування, тож багато старих звичаїв інтегрувалися до православного порядку денного.

У різних регіонах України колядувати починали у різний час – десь ще у Святвечір після останньої пісної вечері, а десь – тільки після церковної служби та скоромного обіду вже на Різдво. Проте скрізь був такий порядок, що першими славну звістку проголошували діти. На маленьких колядників чекали усі – вважалося, чим біль дітей у хаті заколядує, тим щасливіший буде рік для господарів. Дітям за виступи щедро насипали у торбинки яблук, горіхів та бубликів.

Слідом йшла парубоча Коляда, що несла Різдвяну Зірку, прикрашену стрічками та двозниками. За старими звичаями вважається доброю прикметою, якщо на Різдво першим до хати заходить чоловік. Тож парубочу ватагу колядувати запрошували до хати, а після виступу запрошували до столу й наливали по чарчині. Після чого нагороджували ласощами та дрібними грошима й проводжали до іншої хати – і так по всьому селі.

Натомість дівчата (а вони, ясна річ, не поступалися хлопам та теж ходили колядувати), співали під вікнами (аби не наврочити) та підставляли під них торби по гонорар: коржики, ковбаску та гроші на стрічки красуням.

От бачте, усім щось перепадало. Тож і УкрПозика вирішила зробити своїм клієнтам подарунки. Перевірте свою електронну пошту та SMS в телефоні – там на вас чекає привітання від нас та святковий промокод, що дає знижку 50% на наступний кредит. Але поспішайте ним скористатись, бо промокод діє лише 3 дні.

Та й наших майбутніх клієнтів ми вирішили не лишати без подарунків. Тому перший кредит для них буде взагалі безкоштовним. Нумо святкувати! Смачної куті та веселої Коляди!

Детальні умови використання різдвяного промокоду від УкрПозики

  1. У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  2. Акційний умови діють з 6 по 8 січня 2021 року включно.
  3. В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  4. Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть свій промокод у однойменне поле.
  5. Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  6. Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  7. Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.

 

Читачів також цікавить: