Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Готуймось разом до Вербної неділі!

Вербною неділею у народі називають церковне свято В’їзд Господній до Єрусалиму, що відзначається за тиждень до Великодня.

Згідно з описом, що читаємо в усіх чотирьох канонічних Євангеліях, коли Спаситель прибув до Єрусалиму, простий люд зустрічав Його, устилаючи шлях пальмовим гіллям. Так за тодішніми традиціями вітали царів.

Але в наших краях першими вітами, що розпускаються навесні, є верба. Тож на неї народна традиція й переклала «повноваження» пальм. Ото й стали напередодні Великодня ламати вербові гілки та святити їх у церкві. До того ж додалися традиції дохристиянських весняних святкувань, де також фігурувала верба як перша рослина, що прокинулася від зими.

Так і отримали ми свою Вербну неділю. А до того ще купу прикмет та традицій, пов’язаних з вербою:

  • З гілочки освяченої в церкві верби дітлахи намагалися потайки проковтнути кілька «котиків» – щоб горлечко не боліло.
  • Вербову гілочку втикали в землю на подвір’ї – ніби саджали – аби був добрий врожай у господі.
  • Дві гілочки перехрещували та кріпили над входом в хату – як оберіг.
  • Дорогою з церкви тих, хто проспав службу на Вербну неділю, злегка лупцювали посвяченими вербовими гілочками, примовляючи: «не я б’ю – верба б’є».

До речі, ламаючи гілки вербового куща (у розумних межах, звісно), ви не завдаєте рослині жодної шкоди – а лише стимулюєте до росту молоді пагони.

Тож нумо готуватись до Вербної неділі, як годиться, запасаючи букетик верби та приємні дрібнички для себе та родини. У цю передсвяткову пору УкрПозика готова підтримати вас, тож саме зараз надає промокод на знижку у 15% – 6VERBA. Просто вводьте його у своєму особистому кабінеті під час замовлення нового кредиту, та отримуйте бажану знижку. Але покваптеся, бо промокод діє лише до 23 квітня, тож хто хоче, той встигне підготуватись до Вербної неділі.

Детальні умови використання промокоду

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які раніше брали кредит(и) в Укрпозиці та повністю розрахувалися за ним(и).
  • Акційні умови діють з 20 по 23 квітня 2021 року включно.
  • Щоб скористатися промокодом, зайдіть до особистого кабінету, подайте заявку на бажаний кредит та введіть промокод у однойменне поле.
  • Сума, яка доступна кожному клієнтові, відображається в його особистому кабінеті. Строк кредиту – до 30 днів. Знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  • Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  • Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.
  • Нагадуємо, акція діє для постійних клієнтів УкрПозики. Бо новим клієнтам, що тільки-но збираються долучитися до нашої спільноти, УкрПозика надає кредит взагалі під 0,1% на день.

Акція регламентується офіційними Правилами акції "Щасливий день"

Читачів також цікавить: