Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

До Дня Валентина УкрПозика дарує кешбек від щирого серця!

Щойно наші люди винесли ялинки, починається наступна епопея передсвяткової підготовки – чекаємо на Валентинів день. Усі думки присвячені коханню! Той, хто ще не знайшов пари, мріє виправити становище, а той, хто вже має друга серця – вигадує сюрпризи та обирає подарунки. І мабуть, це найромантичніша пора!

Кохання керує світом, і ніхто вже не в змозі з цим сперечатись. Та серед безлічі мотивів та емоцій, що дарує кохання, хотілося б побажати усім нам найголовнішого – взаємності. Нехай ваша любов надихає та надає крила, бо розділена та реалізована.

От, наприклад, УкрПозика вас дійсно любить й вірить у вашу взаємність)

Тож на знак нашої взаємної любові кожному, хто до Дня усіх закоханих приєднається до нас, ми даруємо кешбек – 200 грн. Для цього замовте собі кредит на суму від 1000 грн на 30 днів.

Детальні умови акції «Кешбек від щирого серця»

  • У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку, які з 02.2021 по 14.02.2021 взяли кредит в УкрПозиці сумою не менше 1000 грн строком на 30 днів, причому розрахувались не раніше 25-го дня від дати отримання кредиту.
  • Кешбек 200 грн повертається учасникові акції тільки після повного та вчасного розрахунку за кредитом або замовлення пролонгації (у разі пролонгації – все одно після повного та вчасного розрахунку). Боржники позбавляються права отримання кешбеку.
  • Кешбек 200 грн надається у вигляді сертифікату bodocard, що надсилається на електронну пошту учасникові після погашення ним кредиту. Адреса електронної пошти використовується та, що вказана у акаунті клієнта. УкрПозика не несе відповідальності якщо ви змінили електронну адресу чи вказали її з помилкою під час реєстрації.
  • Сертифікати bodocard мають певний термін дії. Тож, замовляючи кілька пролонгацій поспіль, після отримання bodocard ви вже матимете дещо менше часу на її використання. Це відповідальність учасника акції, а не УкрПозики.
  • УкрПозика не несе відповідальності за неможливість учасником акції скористатись своєю bodocard з будь-яких причин (нема поруч закладів-партнерів bodocard, пропуск терміну дії сертифікату тощо).
  • Добори вільних коштів не вважаються за новий кредит та не дають права участі в акції.
  • Акція «Кешбек від щирого серця» не суперечить усім іншим поточним акціям УкрПозики та поширюється навіть на клієнтів, що брали кредит зі знижкою. Аби тільки вони виконали всі прописані тут умови.

Офіційні Правила акції «Кешбек від щирого серця» дивіться тут.

Читачів також цікавить: