Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Цілодобовий кредит онлайн: просте оформлення

Завдяки сучасним інструментам кредитування, з'явилася можливість оформляти позику в будь-який час доби. Це відмінний вихід з положення у важких ситуаціях, але цілодобовий кредит онлайн можливий тільки в мікрофінансових компаніях. Це пов'язано з тим, що банки мають велику кількість правил для видачі позик. Також сума кредитів в банківських компаніях набагато вище, ніж в МФО.

Хочете швидко отримати кредит онлайн в зручний час доби? Переходьте на веб-ресурс Ukrpozyka!

Цілодобовий кредит онлайн на карту: де його можна взяти?

Різні фінансові ситуації вимагають окремого вибору кредитних організацій. Наприклад, при необхідності отримати кредит для купівлі власного житла люди звертаються в банківські організації. Якщо ж терміново знадобилися гроші на лікування або оплату товарів по короткочасній знижці, тоді найкраще звернутися в мікрофінансову організацію і оформити цілодобовий кредит. У нижчепредставленній таблиці ви зможете побачити різницю між цими двома кредитними компаніями.

МФО

Банк

·        щоб отримати кредит, не потрібні зайві довідки та інші документи;

·        запит на видачу кредиту можна відправити в будь-який час доби;

·        підписати договір можна в онлайн режимі, не виходячи з дому.

·        процес оформлення кредиту проходить з наданням довідки про доходи;

·        не можна отримати кредит в неробочий час;

·        підписання договору неможливо в онлайн режимі, клієнт обов'язково повинен відвідати відділення.

Як виглядає процедура оформлення цілодобового кредиту?

Звернувшись в мікрофінансову компанію, ви зможете отримати гроші вже в день подачі заявки. Усі МФО націлені на швидке задоволення потреб своїх клієнтів, тому використовують сучасні досягнення у фінансовій сфері.

Саме тому процедура оформлення кредиту в МФО дуже проста. Перерахуємо поетапно кроки:

  • Необхідно зареєструватися на веб-ресурсі обраної мікрофінансової компанії. Обов'язково придумайте унікальний пароль і логін.
  • Заповніть анкету. Уважно стежте за правильністю даних, що вносяться, так як в деяких випадках можуть знадобитися копії документів. Якщо виявлена умисна помилка, то клієнт зовсім може отримати відмову.
  • Скористайтеся кредитним калькулятором, щоб визначитися з сумою позики та термінами повернення. Слід врахувати, що тут визначається остаточна сума для повернення, яка не змінюється до терміну виплати.
  • Надішліть заявку на видачу кредиту і дочекайтеся рішення від компанії-кредитора.
  • У разі позитивного рішення клієнтові буде висланий договір в електронній формі, який необхідно підписати.
  • Отримайте запитані гроші на карту.

Таким чином, цілодобово оформити кредит на карту дуже легко. Найголовніше, клієнту на момент кредитування повинно виповнитися 18 років, при цьому необхідно мати будь-яке джерело доходів - так можна виключити можливість відмови.

Нюанси цілодобового кредитування

Популярність мікрофінансових компаній, які видають цілодобові позики, обумовлена головним фактором - можливістю отримати позикові кошти тоді, коли потрібно клієнту. Крім цього, є й інші переваги цілодобового кредитування:

  • практично всі позики отримують схвалення;
  • для оформлення кредиту не потрібно їхати до відділення компанії, договір можна підписати в режимі онлайн;
  • компанія не вимагає надання зайвої документації, при собі позичальник повинен мати паспорт України, ідентифікаційний код і банківську карту;
  • оформити кредит можна в будь-який день тижня, не враховуючи вихідні та святкові дні.

Якщо ви ще шукаєте надійну компанію, тоді зверніть увагу на МФО Укрпозика. Тут ви знайдете найкращі умови цілодобового кредитування!