Блог
грн
15000
грн

Сума кредиту грн
Відсотки
грн
Всього до сплати грн
Дата сплати

Ви знали? Ви можете подовжити Ваш кредит на 14 та 30 днів.

Акцію "Відпустка для позики" подовжено до 30 червня 2020 року

УкрПозика робить все можливе, щоб підтримати своїх клієнтів в ситуації, пов'язаної з карантином і тимчасовим обмеженням роботи значної кількості організацій в Україні. Багато людей змушені на термін обмежувальних заходів залишитися без основної частини заробітку або зовсім без нього. Тому акція "Відпустка для позики" була подовжена ще на цілий місяц, до 30 червня 2020 року.

 

Що робити якщо нема можливості в повній мірі виконати договірні платежі вчасно?

 

До 30 червня 2020 року кожен клієнт, який звернеться за подовженням дії Договору на 14 або 30 днів додатково отримає відстрочку договірних платежів на такий самий або навіть більший строк.
Це означає що, скориставшись подовженням на 14 днів - наступний договірний платіж настане через 30 днів, а продовження на 30 днів дасть можливість відстрочити наступний платіж на 60 днів. При цьому сума за подовження терміну Договору не зміниться!
Таким чином, ми знижуємо процентну ставку в 2 рази, тим самим, покращуючи умови користування позикою, що дозволить клієнтам, які не можуть сплатити позику повністю,  виконувати кредитні зобов'язання не порушуючи Договір.

 

Що потрібно зробити, щоб відправити свою позику у відпустку?

 

Для отримання «відпустки» до 30 червня 2020 року клієнтам не потрібно надавати додаткові документи і вказувати причину необхідності відстрочки платежу.

Ця пільга діє для всіх клієнтів УкрПозики і активується автоматично при виборі функції «Подовжити» за допомогою всіх доступних способів оплати позики.

Активувати послугу подовження з можна в особистому кабінеті на сайті https://www.ukrpozyka.com.ua/ або за допомогою нашого за телефонами:

0 800 50 0755, 044 299 83 21